HD Graphics 520 yerine AMD karta geçmek

Makaleler
6
Yer
İzmir-Bayraklı
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
İlk başta AMD sürücülerini kurduğunuzdan emin olun sonra AMD settingsden oyun profillerini değiştirebilirsiniz.

Gerekli zamanlarda grafik birimi geçişini cihaz kendi ayarlar, sizin herhangi bir işlem yapmanıza gerek olmaz. Tek yapmanız gereken driver'ları güncel tutmak. Oyun veya benzeri grafik işlemi gerektiren işlemlere giriştiğinizde otomatik olarak dahili grafik birimi devreye girer. Windows üzerinde gezinmek gibi hafif işler de Intel HD Graphics birimi tarafından gerçekleştirilir.
Ama driver'ların güncel olduğundan emin değilseniz, eğer şu an varsa DDU ile driver'ı kaldırmanız ve AMD'nin sitesinden sürücüyü indirip kurmanız gerekmekte. Sonrasında ise arkadaşın dediği gibi AMD'nin uygulaması üzerinden oyun profilleri, hangi ekran kartıyla çalışacağı gibi şeyleri manuel olarak ayarlayabilirsiniz.

Şu AMD'nin kontrol merkezini bir türlü indiremiyorum, setup ekranında kuruyor ama ondan sonra hiç bir şey olmuyor.

Şu AMD'nin kontrol merkezini bir türlü indiremiyorum, setup ekranında kuruyor ama ondan sonra hiç bir şey olmuyor.
Ekran kartı modeliniz tam olarak nedir? Belki driver'ın bu sürümüyle ilgili bir problem vardır veya farklı bir işlem uygulamak gerekiyordur, modeliyle beraber araştırmak iyi olur.

Ekran kartı modeliniz tam olarak nedir? Belki driver'ın bu sürümüyle ilgili bir problem vardır veya farklı bir işlem uygulamak gerekiyordur, modeliyle beraber araştırmak iyi olur.
İşte ona nereden bakacağım sadece HD Graphics olanı görebiliyorum.

İşte ona nereden bakacağım sadece HD Graphics olanı görebiliyorum.
Arama bölümüne dxdiag yazarak girerseniz üstteki sekmelerde "1 Görüntüsü", "2 Görüntüsü" şeklinde sekmelerde iki ekran kartı da gösterilir. Onlardan birinde HD Graphics olur diğerinde dahili ekran kartınız. Oradan öğrenebilirsiniz.

Dxdiag yazdım üstten ekran seçeneğine basınca sadece HD Graphics 50 gözüküyor.
Ayrıca ekran kartımı güncellemek istiyorum AMD'nin yazılımını kuramıyorum daha.

Driver kurulumunda bir sıkıntı olduğu aşikâr o zaman hocam. Başlat kısmında "Aygıt Yöneticisi" diye aratıp görüntü bağdaştırıcıları kısmında yer alanları ekran görüntüsü olarak atabilir misiniz?

R5 M430 kartına sahipmiş laptop. Fakat sanırım bu oyunlarda çalışmıyor çünkü LOL'de 1080P Low ayarlarda 30-40 FPS alıyorum ve dediğim gibi driver kuramıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…