Arkadaşlar sorun şu oyunda herhangi bir silah ile ateş edince yeteneğimi elime alınca veya yakın dövüş silahını kullanınca oyun aniden 75-80 FPS'den 1-2-3 hatta 0 FPS buluyor. 8 GB RAM i3-7020 işlemci HD Graphics 620 ekran kartı bu sorun birkaç ay önce olmuyordu. Bilgisayara temiz format attım işe yaramadı.
Hocam başlat menüsünden arka plan uygulamaları yazıp ayarlar sekmesinden hepsini kapatıp öyle deneyin ve Windows 10'un Xbox uygulamasını YouTube'dan nasıl kapatılacağını yazın.
Throttle stop ile uğraşma bu arada aynısını bana dediler o kadar denedim en son format tek çözüm kaldı işe yararmı bilemiyorum bendede uhd 620 var toz temizliği,format, termal macun, ram yükseltme gibi seçeneklerde var
Throttle stop ile uğraşma bu arada aynısını bana dediler o kadar denedim en son format tek çözüm kaldı işe yararmı bilemiyorum bendede uhd 620 var toz temizliği,format, termal macun, ram yükseltme gibi seçeneklerde var
biri daha format atmıştı bizim gibi işe yaramamış onda da galiba gerçekten bu ekran kartının kronik sorunu bu çözenini görmedim sadece birisinde virüs çıkmış
Biri daha format atmıştı bizim gibi işe yaramamış onda da galiba gerçekten bu ekran kartının kronik sorunu bu çözenini görmedim sadece birisinde virüs çıkmış.