HD Graphics 630 GTA 5 testi

Bende HD 6000 ile deneyeceğim. 8 GB RAM i5-5350 var galiba.

Denemekten zarar gelmez dene brom dnndnfnf.
4 GB RAM ile oynanmıyor gerçekten, 8 GB RAM'e sahibim ancak paylaşımlı bellek VRAM yüzünden 4 GB'lık bölümü alamıyorum, devamında kalan 4 GB ise oyunu oynatmıyor sanki.

Ayar deneyin texture özellikle yükseltin ve isterseniz shadow quality tamamen kapatın internette yapılışı var ek 20 30 FPS verir. Drop olmamasi icin ekrana ve işlemciye eşit davranmanız gerek siz deneye deneye bakın işte .

Ayar deneyin texture özellikle yükseltin ve isterseniz shadow quality tamamen kapatın internette yapılışı var ek 20 30 FPS verir. Drop olmamasi icin ekrana ve işlemciye eşit davranmanız
En düşük ayarlarda ve düşük çözünürlükte oynamaya çalışıyorum, hd graphics 520 ve i7 6500U kötü bileşenler değil ancak RAM'e bir türlü çözüm bulamadım. Önceki driver'da serbest RAM'i 6 GB yapmayı başarmıştım ve dropların çoğu gitmişti ancak güncelleyince tekrar 4 GB oldu.

Dediğiniz ayarlar nelerdir?

En düşük ayarlarda ve çözünürlükte tabii ki de oynayamazsiniz. Onun yerine texture Very High diğer ayarlar normal ve kapalı yapın kaydedin. Oyundan çıkın ondan sonra belgeler> Rockstar Games> GTA V gidin orada settings.xml var not defteri ile açın shadow quality değeri 1 olacak onu 0 yapın kaydedip oyuna girin bu şekilde deneyin. Ve oyun 1280X720 olsun kasarsa da texture High deneyin. Yine kasarsa 1280X600 ama kasmadan kastım drop oluyorsa yani. Ama drop olmadan normal kasma ile oynatıyorsa o şekilde oynayın yani drop olmasindan iyidir 20-30 FPS.

Hocam, 768p Texture High ayarlarda 50 FPS'i gördüğüm oldu benchmark testimde, normalde 30 FPS'i zor görürdüm, ancak ciddi bir harita yüklenme sorunu var, hangi ayarı yapmalıyım sizce?

Son düzenleme:
Hocam, 768p Texture High ayarlarda 50 FPS'i gördüğüm oldu benchmark testimde, ancak ciddi bir harita yüklenme sorunu var, hangi ayarı yapmalıyım sizce?
Ssd yoksa istediğiniz ayarı yapın harita geç yüklenir.
Yani 240 GB SSD şart. GTA 5 ssd kurulu olmak zorunda

GTA 5 ssd kurulu olmak zorunda
RAM 6 GB iken çok büyük bir harita yüklenme sorunu görmemiştim, hatta ufak dahil harita yüklenme hatası gördüğümü tam hatırlamıyorum. Ayarlar ile test etmeye devam edicem, teşekkürler hocam.

Oyunu kalıcı olarak nasıl "yüksek öncelik"te tutabileceğimi biliyor musunuz?

Son düzenleme:
RAM 6 GB iken çok büyük bir harita yüklenme sorunu görmemiştim. Ayarlar ile test etmeye devam edeceğim, teşekkürler hocam.

Oyunu kalıcı olarak nasıl "yüksek öncelik"te tutabileceğimi biliyor musunuz?

Hayır orasını bilmiyorum, SSD sahibi değilseniz sorun devam edecektir. HDD ile harita geç yüklenir hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…