HD Graphics 630 RAM miktarı nasıl düşürülür?

silüet34

Centipat
Daha fazla  
Selamlar, ben i5-8400 işlemci kullanıyorum (onboard Intel HD 630) fakat bir türlü BIOS olsun, internetteki yöntemler olsun bir türlü HD 630'un kullandığı RAM miktarını düşüremedim. Anakartım H310H5-M11.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu yöntem ile VRAM yükseltip düşürebilirsin.

Hocam kullandığı RAM miktarını azaltmak diye bir şey yok çünkü kendi belleği yok. Bu yüzden RAM'lerden kullanıyor eğer kullanmazsa görüntü alamazsınız. Harici GPU kullanıyorsanız da zaten dahili GPU RAM kullanmaz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu yöntem ile VRAM yükseltip düşürebilirsin.

Hocam bu yöntemi denedim anakartımın BIOS menüsünde videoda gösterilen seçenekler ve menüler yok.
Hocam kullandığı RAM miktarını azaltmak diye bir şey yok çünkü kendi belleği yok. Bu yüzden RAM'lerden kullanıyor eğer kullanmazsa görüntü alamazsınız. Harici GPU kullanıyorsanız da zaten dahili GPU RAM kullanmaz.

Hocam yükseltilebiliyor diye aynı şekilde düşürülebilir diye düşünmüştüm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00