charm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar merhaba, ben bugün bilgisayarımın VRAM'ine bakmak istiyorum ama tam olarak anlayamıyadım. Ekran kartımın VRAM'i kaç GB? Bu arada ekran kartımın VRAM'ini tam 1 GB yapsam performans artışı olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2021
Arkadaşlar merhaba, ben bugün bilgisayarımın VRAM'ine bakmak istiyorum ama tam olarak anlayamıyadım. Ekran kartımın VRAM'i kaç GB? Bu arada ekran kartımın VRAM'ini tam 1 GB yapsam performans artışı olur mu?
Yosemite Sam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 2.522 Makaleler 3 Çözümler 26 Yer Amasya Geydoğan Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #2 charm dedi: Arkadaşlar merhaba, ben bugün bilgisayarımın VRAM'ine bakmak istiyorum ama tam olarak anlayamıyadım. Ekran kartımın VRAM'i kaç GB? Eki Görüntüle 1131235 Bu arada ekran kartımın VRAM'ini tam 1 GB yapsam performans artışı olur mu? Genişletmek için tıkla... Adanmış bellek 32 MB sistem gerekirse 1.7 GB'a kadar kullanabilir.
charm dedi: Arkadaşlar merhaba, ben bugün bilgisayarımın VRAM'ine bakmak istiyorum ama tam olarak anlayamıyadım. Ekran kartımın VRAM'i kaç GB? Eki Görüntüle 1131235 Bu arada ekran kartımın VRAM'ini tam 1 GB yapsam performans artışı olur mu? Genişletmek için tıkla... Adanmış bellek 32 MB sistem gerekirse 1.7 GB'a kadar kullanabilir.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.228 Çözümler 86 8 Ağustos 2021 #3 Böyle grafik biriminden VRAM artsa bile pek performans artışı olmayacaktır. Hiç umut bekleme.
charm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #4 Yosemite Sam dedi: Adanmış bellek 32 MB sistem gerekirse 1.7 GB'a kadar kullanabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam ben tam 1 GB yapmak istiyorum VRAM'i RAM az bir şey artarsa bile azıcık performans artışı olur mu?
Yosemite Sam dedi: Adanmış bellek 32 MB sistem gerekirse 1.7 GB'a kadar kullanabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam ben tam 1 GB yapmak istiyorum VRAM'i RAM az bir şey artarsa bile azıcık performans artışı olur mu?
Yosemite Sam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 2.522 Makaleler 3 Çözümler 26 Yer Amasya Geydoğan Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #5 charm dedi: Hocam ben tam 1 GB yapmak istiyorum VRAM'i RAM az bir şey artarsa bile azıcık performans artışı olur mu? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
charm dedi: Hocam ben tam 1 GB yapmak istiyorum VRAM'i RAM az bir şey artarsa bile azıcık performans artışı olur mu? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et