HD Graphics kaç GB?

Sitelios377

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartımı 1.5GB olarak gösteriyor ama 1GB isteyen oyunlara girdiğimde oyun cok FPS düşmesi yiyorum 30FPS'i geçmiyor, LoL'de 60FPS'i zar zor veriyor. Sistemim şunlar.
i7-2600
8 GB RAM
Bu bilgisyarı bayağı oldu abim almıştı duruyor öylesine bir açıp bakayım dedim oyuna girmeyi denediğimde böyle sonuçlar veriyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    24 KB · Görüntüleme: 106
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartımı 1.5GB olarak gösteriyor ama 1GB isteyen oyunlara girdiğimde oyun cok FPS düşmesi yiyorum 30FPS'i geçmiyor, LoL'de 60FPS'i zar zor veriyor. Sistemim şunlar.
i7-2600
8 GB RAM.
Bu bilgisyarı bayağı oldu abim almıştı duruyor öylesine bir açıp bakayım dedim oyuna girmeyi denediğimde böyle sonuçlar veriyor.

32 MB hocam VRAM dediği önemli. Ancak alttaki arkadaşın dediği gibi sizin RAM'den alıyor.

i7-2600
8 GB RAM

32 MB ama VRAM'ini sizin RAM'den alıyor.

Gerektiğinde alabileceği değeri gösteriyor fakat 10 GB bile RAM alsa gücü değişmez. Her şey VRAM değildir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı