HD Grapich 4000 sistem Gang Beasts veya Human: Fall Flat kaldırır mı?

HD Grapich 4000 ekran kartı ve 4 GB RAM'la Gang Beasts veya Human: Fall Flat kasmadan oynanıyor mu?
İşlemci nedir? ve ayrıca işlemci iyi olsa dahi Gang Beast oynayamazsınız, Human: Fall Flat multiplayer girmeyeceksiniz 25FPS açar. Bu tür Unity oyunları parçalanıp kırılan objeler için sistemi zorlar.

Optimizasyonu kötü oyunun, Gang Beasts'te daha iyi bir performansı olabilir belki. Hiç Human: Fall Flat oynamadım ama daha büyük mapler olduğu için çokta bilemiyorum.

bende tam bilmiyorum arkadaslarla oynamak icin satın alacagım ama Multuplayer kaldırırmı diye merak ediyorum
Arkadaşların galiba çok bir bilgisi yok, sizin bilgisayarınız dan 2 katı kadar daha performanslı bilgisayarımda en düşük ayarlar da dahi kasıyor ve üstüne Gang Beast daha iyi çalışır diyorlar. En son ki mesajımın üzerinden 1 saat geçmiş oyunu aldıysanız ve sizi tatmin edici derece de çalışmıyorsa iade edebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı