HD Grapich 4000 sistem Gang Beasts veya Human: Fall Flat kaldırır mı?

bozkurt11

Hectopat
Yer
Ankara
HD Grapich 4000 ekran kartı ve 4 GB RAM'la Gang Beasts veya Human: Fall Flat kasmadan oynanıyor mu?

HD Grapich 4000 ekran kartı ve 4 GB RAM'la Gang Beasts veya Human: Fall Flat kasmadan oynanıyor mu?
İşlemci nedir? ve ayrıca işlemci iyi olsa dahi Gang Beast oynayamazsınız, Human: Fall Flat multiplayer girmeyeceksiniz 25FPS açar. Bu tür Unity oyunları parçalanıp kırılan objeler için sistemi zorlar.

Optimizasyonu kötü oyunun, Gang Beasts'te daha iyi bir performansı olabilir belki. Hiç Human: Fall Flat oynamadım ama daha büyük mapler olduğu için çokta bilemiyorum.

HD grapich 4000 ekran kartı ve 4 GB RAM'la gang beasts veya Human: Fall Flat kasmadan oynanıyor mu?

Bence Human: Fall Flat oynatır mı bilmem ama Gang Beasts oynatması lazım. Diğer sistem özelliklerini de söyler misin?

teşekürler
human fall flatı multiplayer kaldırırmı bilen varmı

Son düzenleme:
bende tam bilmiyorum arkadaslarla oynamak icin satın alacagım ama Multuplayer kaldırırmı diye merak ediyorum
Arkadaşların galiba çok bir bilgisi yok, sizin bilgisayarınız dan 2 katı kadar daha performanslı bilgisayarımda en düşük ayarlar da dahi kasıyor ve üstüne Gang Beast daha iyi çalışır diyorlar. En son ki mesajımın üzerinden 1 saat geçmiş oyunu aldıysanız ve sizi tatmin edici derece de çalışmıyorsa iade edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…