HD Tune 2.55 ile HDD ömrünü Kontrol etme

SkyLinee

Hectopat
Windows konumun sorunu için @Recep Baltaş HDD ömrü bitiyor olabilir demiştiniz. HDD yeni aldığımı ve 3-4 ay olduğunu belirtmek istiyorum ve ilk formatlama attığım yeni HD driverler yükledikten sonra bilgisayarı her başlattığımda imleç vardı. Benden ölçüm için HD Tune indirmemi istediniz. Eski sürümleri indirmiş bulundum. Denedim ve dediğinizi SS alarak size sunuyorum, sorun var mı? Ömrü bitmiş midir?

HDTune 2.55:

Konu içeriği;
(Windows 7 Bilgisayar Açılma Kapanma Süresinin Artması | Technopat Sosyal

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenli kipte komut satırına gelip "Sfc /scannow" yazıp geri dönüş yapın. Güvenli kipe girerken aynı sorun devam ediyor mu kontrol edin.

Bir de forumda neden Windows 7'ye destek verilmediğini anlayamıyorum. Konular kitleniyor. Moderatörler yardımcı olmasa bile diğer kişilerin yardımcı olmasına fırsat verilmeli. Windows 7 sahipleri bir kaç ay sonra bedava Windows 10'a güncelleme yapabilecekken şimdiden Windows 8.1'e yönlendirilmesi doğru değil. Orijinal Windows 7 sahibi boş yere para verip Windows 8.1'e mi güncellesin? Ya da lisanssız Windows 8.1 mi kursun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…