Çözüldü HD Tune "Harddisk writing is disabled"

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

jeulve

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar önceden oluşturduğum konuda mouse takılıyor demiştim size fakat fazla cevap alamamıştım. Kendi çözümlerimi üretmeye çalıştım ve disk kullanımının arada bir 100'e çıkıp 0'a düştüğünü gördüm. Arada bir değil sürekli oluyor, bu da muhtemel olasılıkla mouse takılma sebebinin başlıca nedenlerinden. HD Tune ile taratmak istediğimde harddisk read kısmını yaptım fakat write kısmına geldiğimde ekteki gibi bir hata aldım.

Çözüm
Hata gayet açık ve net: Yazma testi yapabilmek için diskteki bütün bölümleri silin diyor. Bu da C: sürücünüz olduğuna göre silemezsiniz.

Bu da demektir ki HD Tune ile Windows'un çalıştığı diske oradaki yazma testini yapamazsınız. File Benchmark altındakini kullanabilirsiniz.

Yazma devre dışı diyor.

Artı -1 Eksi
Hata gayet açık ve net: Yazma testi yapabilmek için diskteki bütün bölümleri silin diyor. Bu da C: sürücünüz olduğuna göre silemezsiniz.

Bu da demektir ki HD Tune ile Windows'un çalıştığı diske oradaki yazma testini yapamazsınız. File Benchmark altındakini kullanabilirsiniz.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…