A Ahmet Doğan Ziyaretçi 18 Temmuz 2014 #1 Bilgisayarımda bu hatayı görüyordum hd tune ile. Garantiye gitti. Geldi 1 hafta sonra hdd değiştirilmiş fakat gene aynı. Tekra göndermeyi düşünüyor ama sizin görüşleriniz nelerdir? @Recep Baltaş
Bilgisayarımda bu hatayı görüyordum hd tune ile. Garantiye gitti. Geldi 1 hafta sonra hdd değiştirilmiş fakat gene aynı. Tekra göndermeyi düşünüyor ama sizin görüşleriniz nelerdir? @Recep Baltaş
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.476 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 18 Temmuz 2014 #2 Laptopta sıkıntı olabilir Garanti varsa gönder.
A Ahmet Doğan Ziyaretçi 18 Temmuz 2014 #3 Gönderdim Murat bey. Hdd değiştirilmiş. Gene aynı 1 hafta oldu geleli. Nasıl iş bu!
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.476 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 18 Temmuz 2014 #4 HDD'den değil Sata portundan kaynaklı veya güç bağlantısında sıkıntı olabilir o yüzden çıkıyor.
A Ahmet Doğan Ziyaretçi 18 Temmuz 2014 #5 Bu dediklerinizi söyleyip garantiye tekrar yollayacağım. Birazdan kargoyla gönderiyorum. Sizin söylediklerinizi yazıp göndereceğim sadece bunları bildirmem yeterlimidir?
Bu dediklerinizi söyleyip garantiye tekrar yollayacağım. Birazdan kargoyla gönderiyorum. Sizin söylediklerinizi yazıp göndereceğim sadece bunları bildirmem yeterlimidir?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.476 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 18 Temmuz 2014 #6 Evet yeterlidir. Ancak HDtune resmini ve garantiden döndükten sonra 1 hafta içinde aynı sorun olduğunu not düşün.
Evet yeterlidir. Ancak HDtune resmini ve garantiden döndükten sonra 1 hafta içinde aynı sorun olduğunu not düşün.