CrystalDiskMark sonuçları @Assecreed@Furkan Konca Birkaç aynı konu daha okudum sorunun RAM'den değil harddiskten'de kaynaklanabileceği söylenmiş SSD alınca düzelmiş hangi birini almalıyım RAM mi? SSD mi? Kararsız kaldım.
CrystalDiskMark sonuçları @Assecreed@Furkan Konca Birkaç aynı konu daha okudum sorunun RAM'den değil harddiskten'de kaynaklanabileceği söylenmiş SSD alınca düzelmiş hangi birini almalıyım RAM mi? SSD mi? Kararsız kaldım. Eki Görüntüle 820342
Birkaç aynı konu daha okudum sorunun RAM'den değil harddiskten'de kaynaklanabileceği söylenmiş SSD alınca düzelmiş hangi birini almalıyım RAM mi? SSD mi
Drop olmayan bir oyuna girdim ve CrystalDiskMark'ı çalıştırıp diskin %100 kullanmasını sağladım ve oyunda droplar yaşanmaya başladı CrystalDiskMark'ı kapatınca da droplar gitti bilgisayarıma uyumlu SSD'yi nasıl bulabilirim ve kaç gblık alınmalı ?
SSD kullanabiliyormuşsunuz. Bütçenizi söyleyin şimdi bana ben size internetten yapılan önerilere göre en çok kullanılan bir SSD atacağım sorunu olmayan.
SSD kullanabiliyormuşsunuz. Bütçenizi söyleyin şimdi bana ben size internetten yapılan önerilere göre en çok kullanılan bir SSD atacağım sorunu olmayan.
İyi tamam o zaman bu arada SSD kullanabildiğimi nereden anladınız? Bende bilgi sahibi olmak isterim bütçem en fazla 450 TL olabilir üstü yok ya RAM arttırıcam ya da SSD alacağım.