HD Tune programı ile SSD sağlık durumu

BlackRockMK

Hectopat
Daha fazla  
Bir süredir bilgisayarım açılırken C diskimi tarıyor ve açılıyor bilgisayarım. Merak edip araştırıp bu sonuçlara ulaştım, warningler ne anlama gelir? 1 tane uyarı bana ne kadar sorun yaratır? Başlangıç taramasının sebebi Windows'taki bir sorun olabilir mi? İnternetten ulaştığım bilgiler çerçevesinde bu hataların sayısı uçuk olmadığı sürece sorun yaratmazmış. Peki neden sürekli başlangıç taraması yapıyor ve 12-13 saniyede açılan bilgisayarımın açılma süresini uzatıyor?

Error Scan.PNG

Health.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Diskte bir blok bozulmuş ve kullanıma kapatılmış. Bu değer artmadığı sürece bir sorun olmaz. HDD Sentinel ile diskin sağlık durumunu paylaşınız. Disk kontrolünü kapatmak istiyorsanız bu sitedeki adımları uygulayınız.

Açılış disk onarımının onarabilecegi bir şey olsa onca yeniden açmaya onarırdı sanıyorum, eve geçince sağlık durumunuda paylaşırım sizinle o değerlerinde artıp artmadığını manuel olarak kendim takip ederim sorun olmaz değil mi, zaten o diskte önemli bilgilerim yok sadece Windows ve önemli programları kuruyorum yedeklerim vs takılı olan başka bir HDD içinde.

Windows diski aslınca onarmıyor sadece kontrol ediyor hata olsa onarırdı ve bir daha açılışta çıkmazdı. Sistemi reset tuşundan yeniden başlatıyorsanız, elektrikler sürekli kesiliyorsa bu hata çıkabilir.

Olmaz.
Bu hafta içersinde ekran kartım bir arıza yaptı, defalarca test için restart tuşundan açmak zorunda kaldım, sanırım bundan dolayı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı