S ShowTeam987 Hectopat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #11 denoxx dedi: Bu HDD'nin içinde önemli veri yoksa Low level format atın diyeceğim ama yanlış görmediysem disk sadece 6 saat çalışmış. Yani disk çok yeni ve erkenden bozulmaya başlamış. Ben diski değiştirmenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... HDD yi iade edip Sata SSD alıcam daha hızlı ve uzun ömürlü olucağını düşünüyorum mantıklımı sizce
denoxx dedi: Bu HDD'nin içinde önemli veri yoksa Low level format atın diyeceğim ama yanlış görmediysem disk sadece 6 saat çalışmış. Yani disk çok yeni ve erkenden bozulmaya başlamış. Ben diski değiştirmenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... HDD yi iade edip Sata SSD alıcam daha hızlı ve uzun ömürlü olucağını düşünüyorum mantıklımı sizce
D denoxx Hectopat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 344 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #12 ShowTeam987 dedi: HDD'yi iade edip SATA SSD alacağım daha hızlı ve uzun ömürlü olacağını düşünüyorum mantıklı mı sizce. Genişletmek için tıkla... Evet doğru karar. SSD aldıktan sonra okuma yazma ve sağlık testi yapın.
ShowTeam987 dedi: HDD'yi iade edip SATA SSD alacağım daha hızlı ve uzun ömürlü olacağını düşünüyorum mantıklı mı sizce. Genişletmek için tıkla... Evet doğru karar. SSD aldıktan sonra okuma yazma ve sağlık testi yapın.
S ShowTeam987 Hectopat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #13 denoxx dedi: Evet doğru karar. SSD aldıktan sonra okuma yazma ve sağlık testi yapın. Genişletmek için tıkla... vatandan aldım sağlık testleri iyi sorunsuz kullanıyorum sağolun.
denoxx dedi: Evet doğru karar. SSD aldıktan sonra okuma yazma ve sağlık testi yapın. Genişletmek için tıkla... vatandan aldım sağlık testleri iyi sorunsuz kullanıyorum sağolun.