HD Tune programında gösterilen sıcaklık değeri doğru mu?

kaan525242

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, Hd tune indirdim harddisk sağlığını test edicektim programa girdiğimde Critical Hard Disk Temperature -Sıcaklık 143 derece diyor bu doğru olabilir mi?

Neden böyle gösteriyor hdd sağlık taraması da yapıyorum hiç bir şey çıkmıyor ama hdd'de bir sorun olduğuna eminim.
hocam bir bilgim yok ancak daha önce açılan bu tarz konularda parçaların içinde sıcaklığı denetleyen bi parça daha olduğunu, onunla ilgili bi sorun olabileceğini söyleyenler olmuştu bir yanlışım varsa kusura bakmayın ancak içiniz rahat olsun öyle bir sıcaklık mümkün değil. isterseniz farklı bi programdan deneyebilirsiniz

hocam bir bilgim yok ancak daha önce açılan bu tarz konularda parçaların içinde sıcaklığı denetleyen bi parça daha olduğunu, onunla ilgili bi sorun olabileceğini söyleyenler olmuştu bir yanlışım varsa kusura bakmayın ancak içiniz rahat olsun öyle bir sıcaklık mümkün değil. isterseniz farklı bi programdan deneyebilirsiniz
Teşekkür ederim bilgisayar iyice kafayı yedi artık indirmelerde bile diskten kaynaklı 0byte olup tekrar hızına dönüyor yeni ssd lazım bana.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı