fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.063 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 25 Kasım 2019 #1 Bu hata ne anlama geliyor arkadaşlar? Bu disk ölmüş anlamına mı geliyor? Current kısmında 1 yazdığı için pek bir sıkıntı olacağını sanmıyorum ama yine de size danışmak istedim, Error Scan yapınca Bad Sector çıkmıyor. @Neurevt Son düzenleme: 25 Kasım 2019
Bu hata ne anlama geliyor arkadaşlar? Bu disk ölmüş anlamına mı geliyor? Current kısmında 1 yazdığı için pek bir sıkıntı olacağını sanmıyorum ama yine de size danışmak istedim, Error Scan yapınca Bad Sector çıkmıyor. @Neurevt
Unavailableuser Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Şubat 2014 Mesajlar 6.104 Makaleler 2 Çözümler 64 25 Kasım 2019 #11 fromhell1 dedi: Hocam ben de normalde Bad Sector'lü HDD kullanmam hemen değiştiririm ama malum şu anda kullanmak zorundayım. Tahminen ne zaman dolar? diskin yalnızca doldura doldura %15 civarını doldurdum. En fazla %25 falan dolu olur ileride. Genişletmek için tıkla... Harddiskinde yedek sektörler var şuan bir sıkıntı yaşamazsın. Kullanmaya devam et. Artı 0 Eksi
fromhell1 dedi: Hocam ben de normalde Bad Sector'lü HDD kullanmam hemen değiştiririm ama malum şu anda kullanmak zorundayım. Tahminen ne zaman dolar? diskin yalnızca doldura doldura %15 civarını doldurdum. En fazla %25 falan dolu olur ileride. Genişletmek için tıkla... Harddiskinde yedek sektörler var şuan bir sıkıntı yaşamazsın. Kullanmaya devam et.