HD Tune sağlık testi "Retired Block Count" uyarısı

Hala kullanmaya devam edebilirim o zaman sıkıntı çıkarır mı 2,3 gün önce mavi ekran aldım ama mavi ekran aldığımda hdd takılıydı boşta ssd vardı bilgisayarcı arkadaşıma onu taktırdım mavi ekran vermeye devam ediyor mavi ekran almamın sebebi hardiskle alakalı değildir o zaman diye düşünüyorum bu hatalar mavi ekrana sebep olur mu ? @Assecreed

Bu hatalar mavi ekrana sebep olmaz. Mavi ekran için:
Sıkıntı çıkarmaz.

@Assecreed Teşekkür ederim yardımlarınız için son bir sorum olacak hardisk değiştirmeme gerek var mı yoksa beni bir süre idare eder mi alakası var mı bilmiyorum ama oyun oynarken sıkıntı çıkarır m.

Sistemde HDD mi takılı? Resimde SSD'nin sağlık durumu görünüyor HDD'in değil. HDD'i takıp onunda sağlığını paylaşınız kullanılmış HDD vermiş olabilir. Oyun oynarken sıkıntı çıkarmaz.

Retired Block Count ile Reallocated Sector Count aynı olduğu için bu yazıya bir bakın.
HDD Regenerator zaten disk tarafından kullanıma kapatılmış sektörleri nasıl onarsın?
HDD Regenerator sadece Current Pending Sector (yanı zayıf sektörleri) onarabiliyor. Current Pending Sector nedir diyorsanız
buna bakın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı