HD Tune sağlık uyarısı

mguli

Hectopat
Arkadaşlar; HD Tune'dan harddiske sağlık testi yaptım fakat sağlık 85 performans 100 çıktı. Neden oldu bu, ne yapmam gerekiyor? Ayrıca sürekli onarım hatası alıyorum.

Sürücü, kendini sınama sırasında 8 hatalı sektör buldu.
Disk yüzeyinde 8 zayıf sektör bulundu. Diskin daha sonra kullanılmasında herhangi bir zamanda yeniden gönderilebilirler.
Daha fazla bilgi: Hard disk case: weak sectors
313 veri aktarımı sırasında hatalar oluştu.
Bu noktada, yalnızca sağlığın daha da düşmesi durumunda, diskin garanti değişimi mümkün değildir.
Ani sistem çökmesi, yeniden başlatma, mavi ekran, erişilemeyen dosya (lar)/klasör (ler) durumunda, veri ve güç kablolarını, bağlantıları doğrulamanız ve mümkünse daha fazla problemi önlemek için farklı kabloları denemeniz önerilir..
Daha fazla bilgi: Hard disk case: communication errors
Diskin günlüğünü düzenli olarak incelemeniz önerilir. Bulunan tüm yeni sorunlar oraya kaydedilecek.

Hiçbir işlem yapmanıza gerek yok.

Hocam programın HD Tune olduğundan emin misiniz? Bana HD Tune dan çok HD Sentinel gibi geldi. Bu arada diskte bad sector var yani fiziksel hasar. Önemli verileriniz varsa başka diske aktarın ve mümkünse yeni bir disk alın.

Artı -1 Eksi
Bad sector var mı?

Bilmiyorum var galiba birkaç yerinde hasar ama ben aldığımda sıfırdı.
HDD Sentinal in SS'ini atar mısınız?

Hocam programın HD Tune olduğundan emin misiniz? Bana HD Tune'dan çok HD sentinel gibi geldi. Bu arada diskte bad sector var yani fiziksel hasar. Önemli verileriniz varsa başka diske aktarın ve mümkünse yeni bir disk alın.

Evet pardon HD sential galiba ama ben bir SSD alsam misal bunu kullanmaya devam edebilir miyim 2.depolama olarak.
Hocam programın HD Tune olduğundan emin misiniz? Bana HD Tune'dan çok HD sentinel gibi geldi. Bu arada diskte bad sector var yani fiziksel hasar. Önemli verileriniz varsa başka diske aktarın ve mümkünse yeni bir disk alın.

Ne yapmam gerekiyor sizce?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…