InfinityNub
Hectopat
Daha fazla
Interface CRC error count hatası nedir?
Bu hata konusun da bilgisi olan var mı? Pek kaynak bulamadım yabancı forumları da araştırdım. SATA kablosuyla ilgili olabilir deniyor. Ama dizüstü kullanıyorum. Bad sector yok. Chkdsk taraması yaptım düzelmedi. Sorun nedir? @Recep Baltaş Yeni testleri ekledim.www.technopat.net
Çözüldü: HDD "Interface CRC Error Count" hatası
Interface CRC error count hatasını çok fazla almaya başladım. Bu sorun bilgisayarımın açılırken harddiski görmesini etkilemesi, bilgisayarım kullanırken bilgisayarın 1-2 dakika donması, eski harddiskimin ise kafa vurma hatasından aynı şikayetlere başvurmuştum. Fakat bu yeni harddiskde...www.technopat.net
Attığım linklerden birinde gördüğünüz üzere bir arkadaş işlemci ve anakart değiştirerek kurtulmuş bu sorundan. Umarım bu boyutta bir probleminiz yoktur.
Attığım linklerden birinde gördüğünüz üzere bir arkadaş işlemci ve anakart değiştirerek kurtulmuş bu sorundan. Umarım bu boyutta bir probleminiz yoktur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.