xalutsa Femtopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #1 Merhabalar. Bugün merak ettiğim için "HD Tune" programını indirdim ve burada bir tane sarı bir şeyle karşılaştım. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2021
Merhabalar. Bugün merak ettiğim için "HD Tune" programını indirdim ve burada bir tane sarı bir şeyle karşılaştım. Ne yapmalıyım?
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #2 Hem SSD kullanıyorsunuz hem programın eski sürümünü kullanmışsınız. SSD durumuna HD Tune'den bakılmaz. CrystalDiskInfo'dan bakın.
Hem SSD kullanıyorsunuz hem programın eski sürümünü kullanmışsınız. SSD durumuna HD Tune'den bakılmaz. CrystalDiskInfo'dan bakın.
xalutsa Femtopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #3 Assecreed dedi: Hem SSD kullanıyorsunuz hem programın eski sürümünü kullanmışsınız. SSD durumuna HD Tune'den bakılmaz. CrystalDiskInfo'dan bakın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Assecreed dedi: Hem SSD kullanıyorsunuz hem programın eski sürümünü kullanmışsınız. SSD durumuna HD Tune'den bakılmaz. CrystalDiskInfo'dan bakın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.