"PHANTOM" Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 1.162 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #11 283156 dedi: HDD'den geliyordur, gayet normal cunku HDD'ler mekaniktir. Su anlik HDD'nizin durumu iyi. Asiri derecede endiselenecek bir durum yok. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam yardımınız için. Merakımdan soruyorum gün açma süresi nedir? Fotoğrafta var da.
283156 dedi: HDD'den geliyordur, gayet normal cunku HDD'ler mekaniktir. Su anlik HDD'nizin durumu iyi. Asiri derecede endiselenecek bir durum yok. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam yardımınız için. Merakımdan soruyorum gün açma süresi nedir? Fotoğrafta var da.
2 283156 Megapat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 9.821 Makaleler 2 Çözümler 235 7 Mayıs 2022 #12 "PHANTOM" dedi: Sağolun hocam yardımınız için. Merakımdan soruyorum gün açma süresi nedir? Fotoğrafta var da. Genişletmek için tıkla... Cihazin calistigi sureyi ifade ediyordu sanirsam.
"PHANTOM" dedi: Sağolun hocam yardımınız için. Merakımdan soruyorum gün açma süresi nedir? Fotoğrafta var da. Genişletmek için tıkla... Cihazin calistigi sureyi ifade ediyordu sanirsam.