HD Tune tablosunda düşüş olması normal mi?

strangers

Megapat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle bazı oyunlarda FPS drop yiyordum. Sorunun ne olduğunu çözemedim. Harddiski taratmak istedim. Tarama esnasında görev yöneticisini açıp diskin kullanım %'sine bakarken birden HD Tune tablosunda düşüş oluştu. Sizce bu normal mi? Yoksa harddiskim bozuk mu arkadaşlar?

PC özellkileri:
1050 Ti
FX 6300
12 GB RAM 1600

dgdfg.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam görev yöneticisini açarken drop gibi oluyor işlemcide falan onu kafaya takmayın ama FPS drop sorununuz
HDDden kaynaklanıyor olabilir.
Benimde HDD'im bozulmuştu bende böyle FPS drop yiyordum. Size önerim yeni bir SSD almanız. Bende HDD min yerine SSD taktırdım güzel iş görüyor. Ama önce alttaki yöntemleri deneyin hemen HDDim bozuk demeyin.

işlemciden de şüphelendim drop sorunu yaşatabilir
işlemci drop sorununu da engellemek için "Park Control" adlı uygulamayı deneyiniz işe yarar fps droplarının önüne geçer.
Bide ekran kartınızın sürücüsüne bakın güncel deil ise güncelleyin. Buda işe yarayabilir.
Bide hocam HDD testinin sonucu ne çıktı paylaşırmısınız ?

Ekran kartı driver güncel.
Bugün SSD almaya gideceğim inşallah sorun ortadan kalkar. Yoksa sorun işlemcide ise çok sıkıntı hem anakart hem RAM'leri değiştirmem gerekir ona da bütçem yok şu an.

Test sonucu bu mu oluyor acaba?

hhh.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı