OkanTds Hectopat Katılım 24 Haziran 2014 Mesajlar 887 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2014 #1 Adsza6dc3.png hosted at Hızlı Resim Yükle - Hızlı Resim Yükle Resim Upload İnternette Paylaş foto image yükle 2fd5ba.png hosted at Hızlı Resim Yükle - Hızlı Resim Yükle Resim Upload İnternette Paylaş foto image yükle 3164c2.png hosted at Hızlı Resim Yükle - Hızlı Resim Yükle Resim Upload İnternette Paylaş foto image yükle Ben pek anlamam ama bitane HDD healt durumu warning yazıyodu HDD sorunlu mu ?
Adsza6dc3.png hosted at Hızlı Resim Yükle - Hızlı Resim Yükle Resim Upload İnternette Paylaş foto image yükle 2fd5ba.png hosted at Hızlı Resim Yükle - Hızlı Resim Yükle Resim Upload İnternette Paylaş foto image yükle 3164c2.png hosted at Hızlı Resim Yükle - Hızlı Resim Yükle Resim Upload İnternette Paylaş foto image yükle Ben pek anlamam ama bitane HDD healt durumu warning yazıyodu HDD sorunlu mu ?
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.504 Makaleler 35 Çözümler 78 8 Ağustos 2014 #2 Bad sectorler dolmuş. O hdd ölmüş. Önemli verilerini alıp yeni bir hdd satın al.
OkanTds Hectopat Katılım 24 Haziran 2014 Mesajlar 887 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2014 #3 Laptop u alalı daha 1 yılı biraz geçti 500gb bir SSD almak daha iyi olur en uygun fiyat ne kadar olabilir ?
Laptop u alalı daha 1 yılı biraz geçti 500gb bir SSD almak daha iyi olur en uygun fiyat ne kadar olabilir ?
DJ Rush Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Mart 2014 Mesajlar 1.680 Makaleler 4 Çözümler 5 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2014 #4 Böylesini ilk kez görüyorum bu sistem nasıl olur da çalışıyor...
OkanTds Hectopat Katılım 24 Haziran 2014 Mesajlar 887 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2014 #5 Kardeşim program da bi hata falan olmasın ? Sistem sorunsuz çalışıyor.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.504 Makaleler 35 Çözümler 78 8 Ağustos 2014 #6 Yazılımda sorun yok. Şu an çalışsada bir süre sonra birden gidecektir. 500 GB ssdler pek ucuz değildir. Ufak boyutlu ssd ve hdd takviyesi yapmanı öneririm. Ya da bütçen yeterli ise direkt ssd al.
Yazılımda sorun yok. Şu an çalışsada bir süre sonra birden gidecektir. 500 GB ssdler pek ucuz değildir. Ufak boyutlu ssd ve hdd takviyesi yapmanı öneririm. Ya da bütçen yeterli ise direkt ssd al.
OkanTds Hectopat Katılım 24 Haziran 2014 Mesajlar 887 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2014 #7 Adsz5f0f0.png hosted at Hızlı Resim Yükle - Hızlı Resim Yükle Resim Upload İnternette Paylaş foto image yükle Tekrar test yaptım sonuç bu kez böyle ?
Adsz5f0f0.png hosted at Hızlı Resim Yükle - Hızlı Resim Yükle Resim Upload İnternette Paylaş foto image yükle Tekrar test yaptım sonuç bu kez böyle ?
5 5062 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2013 Mesajlar 4.610 Makaleler 10 Çözümler 4 8 Ağustos 2014 #8 Quick Scan seçeneği kapalı olsun. Ayrıca resimleri Sosyal'e yükleyin. Technopat Sosyal'e Resim Ekleme | Technopat Sosyal
Quick Scan seçeneği kapalı olsun. Ayrıca resimleri Sosyal'e yükleyin. Technopat Sosyal'e Resim Ekleme | Technopat Sosyal
OkanTds Hectopat Katılım 24 Haziran 2014 Mesajlar 887 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2014 #9 Quick Scan ı kapattım ama çok yavas ilerliyor beklemek gerekicek. Görmemiştim teşekkürler.