G3258 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2015 Mesajlar 1.661 Makaleler 5 Çözümler 5 5 Eylül 2015 #1 HD videoları ekran kartından oynatmak için K-Lite Codec Pack'in ayarları nasıl olmalı? K-Lite Codec Pack'in Mega sürümünü indirdim. Fakat yüklerken hangi ayarları yapacağımı bilmiyorum. Recep Baltaş'ın bir videosu vardı bununla ilgili ama orda ki sürüm eski olduğu için ayarları yapamadım.
HD videoları ekran kartından oynatmak için K-Lite Codec Pack'in ayarları nasıl olmalı? K-Lite Codec Pack'in Mega sürümünü indirdim. Fakat yüklerken hangi ayarları yapacağımı bilmiyorum. Recep Baltaş'ın bir videosu vardı bununla ilgili ama orda ki sürüm eski olduğu için ayarları yapamadım.
samet67671 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ağustos 2013 Mesajlar 4.639 Makaleler 25 Çözümler 6 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2015 #2 LAV video - DXVA2 Native yapın. H.264, VC-1, MPEG-2'nin tikini işaretleyin. Alttaki kutucuğu kesinlikle işaretlemeyin.
LAV video - DXVA2 Native yapın. H.264, VC-1, MPEG-2'nin tikini işaretleyin. Alttaki kutucuğu kesinlikle işaretlemeyin.
G3258 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2015 Mesajlar 1.661 Makaleler 5 Çözümler 5 5 Eylül 2015 #3 samet67671 dedi: LAV video - DXVA2 Native yapın. H.264, VC-1, MPEG-2'nin tikini işaretleyin. Alttaki kutucuğu kesinlikle işaretlemeyin. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz ayarları yaparak kurdum. Fakat bir videoyu birlikte aç dediğimde MPC-HC x64 seçeneği çıkıyor tıklayıp açıyorum. DXVA olarak açılmıyor video. H/W olarak açılıyor. MPC-HC x64'den başka seçenek yok.
samet67671 dedi: LAV video - DXVA2 Native yapın. H.264, VC-1, MPEG-2'nin tikini işaretleyin. Alttaki kutucuğu kesinlikle işaretlemeyin. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz ayarları yaparak kurdum. Fakat bir videoyu birlikte aç dediğimde MPC-HC x64 seçeneği çıkıyor tıklayıp açıyorum. DXVA olarak açılmıyor video. H/W olarak açılıyor. MPC-HC x64'den başka seçenek yok.