HD3600S CS:GO Performansı

NotForYou

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar selam! Yaklaşık 1 yıldır Zula oynuyorum ve bir yerden sonra fazlasıyla sıktı. CS:GO'ya başlamak istiyorum ama sistemimden fazlasıyla şüpheliyim. Zula'da 1440x900 çözünürlük ve düşük ayarlarda 50 FPS alıyorum.

- E2200 Çift çekirdek 2.2GHz
- 2 GB DDR2 667 MHz RAM
- ATI Radeon HD3600S
- GA-GCM945-S2L
- Codegen 120 GB SSD

Sizce CS:GO'da en düşük ayarlarda kaç FPS alırım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam düşünün en kötü oyun Zula'da bile 50 FPS alıyorsunuz, CS:GO dust 2'yi düşünmek istemiyorum

30-40 Max 55 reko dust 2 için konuşuyorum.
Yoldaşda 60 üstü oynarsın.
Ama RAM'i 3 ya da 4 yapmalısın yoksa mape geç giriyor ve maçtan atıyor.

30-40 Max 55 reko dust 2 için konuşuyorum.
Yoldaşda 60 üstü oynarsın.
Ama RAM'i 3 ya da 4 yapmalısın yoksa mape geç giriyor ve maçtan atıyor.

Hocam Zula'yı bende bayağı oynadım optimizasyonu çok iyi fakat CS:GO dust 2'de 2 GB RAM testlerine baktığımızda ve kendi sistemini karşılaştırdığımızda uyumsuz oluyor?

Oynamanız çok zor, kotanıza yazık olur indirmeniz.

Hocam 2 GB RAM ile o oyunu asla oynayamazsınız. 8 GB RAMM'li Laptop'umda 50 FPS zor alıyorum.

Hocam Zula'yı bende bayağı oynadım optimizasyonu çok iyi fakat CS:GO dust 2'de 2 GB RAM testlerine baktığımızda ve kendi sistemini karşılaştırdığımızda uyumsuz oluyor?

Hocam bende kendimden biliyorum HD3800 4x512 MB RAM'le Core 2 Duo'yla dust 2'ye once botlarla girip API yükleyip reko girdiğimda 30 25 alıyordum doğru diyorsun yeni güncellemeyle onu da alamaz.

Hocam bende kendimden biliyorum HD3800 4x512 MB RAM'le Core 2 Duo'yla dust 2'ye once botlarla girip API yükleyip reko girdiğimda 30 25 alıyordum doğru diyorsun yeni güncellemeyle onu da alamaz.

Evet, @Graiden'in dediği gibi 2 GB RAM o oyunu açarsa şükretsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…