HD5450 sistemde GTA IV kasıyor

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel i7 3370 RX 570 8 GB OC 16 GB ddr 1600 MHZ 240 GB SSD 500 GB HDD
RAM
3 GB
SSD veya HDD modeli
SSD 300 GB 174 GB BOS
Ekran kartı
AMD RADEON HD5450
İşlemci
İNTEL E6300
20 FPS goremıyorum. MSI Afterburner ıle O.C yaptım ekran kartına.
YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM PEK COZUM YOK GALIBA

O
O markayı yanlış attım ben, eğer 2 GB ekran kartı alacaksan GTA'yı drop yemeden oynarsın merak etme hani ben o kartı hem geleceğe yönelik hem de yüksek ayar isteyebilirsin diye önerdim ama 2 GB ekran kartı alacaksanda gayet iyi 45 FPS az değil 35 FPS üstü kasma zaten hissedemezsin başarılar hocam. :) :)
Aynen birde kart sifir birde psu 500w aldıktan sonra işlemci de iyi birşey bakarım sizin onerdiginizden kart psu sifir olacak o zaman fps 50 yi gorur mu ekran karti overclock lu olacak bu arada

Ekran kartına sakın OC yapmayın ben yaptım kart yandı tavsiye etmiyorum başlarda benimkinede bir şey olmamıştı sonradan bozuldu OC yaptığım halde bile aynı FPS değeri alıyordum ekran kartına OC yapmak yerine işlemciye OC yaparsanız çok daha iyi olur FPS beklentizi karşılayabilir.

Benim fan kuvvetli hocam
Ekran kartına sakın OC yapmayın ben yaptım kart yandı tavsiye etmiyorum başlarda benimkinede bir şey olmamıştı sonradan bozuldu OC yaptığım halde bile aynı FPS değeri alıyordum ekran kartına OC yapmak yerine işlemciye OC yaparsanız çok daha iyi olur FPS beklentizi karşılayabilir.
O.c yapsam yukte kaça çıkar
Fazla yapmiyacam hocam

Yani yükte 70 ya da aşar gibi net bir şey söylemek zor fanınız iyi ise sorun olacağını çok zannetmiyorum dediğim gibi ekran kartına OC yapmanız FPS'yi değiştirmeyecektir eğer gene de yapmak istiyorum derseniz fazla abartmayın çünkü cidden şakaya gelmiyor ve yanabiliyor bu çipler çok hassastır işlemci gibi değildirler.

Yani yükte 70 ya da aşar gibi net bir şey söylemek zor fanınız iyi ise sorun olacağını çok zannetmiyorum dediğim gibi ekran kartına OC yapmanız FPS'yi değiştirmeyecektir eğer gene de yapmak istiyorum derseniz fazla abartmayın çünkü cidden şakaya gelmiyor ve yanabiliyor bu çipler çok hassastır işlemci gibi değildirler.
fps degişmiyorsa yapmam hocam
Peki işlemciye hangi programla o.c yap cam ben bugün gta iv oynarken gpu %100 işlemci %40 kullanılıyor
Siz işlemciye o.c için bir program onerirmisiniz msi afterburner de olmuyor

BIOS'tan yapılıyor tecrübeniz yoksa yapmayın derim keza bilgisayara zarar gelebilir internetten epey bir araştırma yapmanız gerek bende sizle aynı durumdaydım şimdi OC ile ilgili çoğu şey biliyorum bence sen alacağını al sipariş et sonra gelince tak bilgisayarına gir oyuna kasma oldu mu OC yap eğer bilgin yetersizse internetten çoğu platformdan bak çünkü cidden emek isteyen bir iştir ve yanlış bir işlem sonucu bilgisayar açılmayabilir sorumlusu ben olmam keza. :) :)

BIOS'tan yapılıyor tecrübeniz yoksa yapmayın derim keza bilgisayara zarar gelebilir internetten epey bir araştırma yapmanız gerek bende sizle aynı durumdaydım şimdi OC ile ilgili çoğu şey biliyorum bence sen alacağını al sipariş et sonra gelince tak bilgisayarına gir oyuna kasma oldu mu OC yap eğer bilgin yetersizse internetten çoğu platformdan bak çünkü cidden emek isteyen bir iştir ve yanlış bir işlem sonucu bilgisayar açılmayabilir sorumlusu ben olmam keza. :) :)
Kıymetli dostum tecrübem var lakin anakart desteklemiyor ama bir program yardımıyla yapabilirsem yapicam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı