E Emir Demir Kilopat Katılım 29 Nisan 2017 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2019 #1 Arkadaşlar benim bir sistemim var ve ben bunun ile 2014 çıkan Telltale Games'in Game Of Thrones oyununu oynamak istiyorum. Oynayabilir miyim? 8GB Bellek i3-M370 İşlemci 1TB Sabit Disk HD5450 Ekran Kartı
Arkadaşlar benim bir sistemim var ve ben bunun ile 2014 çıkan Telltale Games'in Game Of Thrones oyununu oynamak istiyorum. Oynayabilir miyim? 8GB Bellek i3-M370 İşlemci 1TB Sabit Disk HD5450 Ekran Kartı
Dryus Gigapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 5.938 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri M1 Macbook Air 16/256GB Cinsiyet Erkek Meslek DevSecOps 11 Şubat 2019 #2 Oynayabilirsin gibi gözüküyor. Oyunun sistem gereksinimleri : Game of Thrones’un minimum PC Sistem Gereksinimleri İşletim Sistemi: Windows XP Service Pack 3 İşlemci: Core 2 Duo 2GHz veya eş değer bir işlemci Hafıza: 3 GB RAM Ekran Kartı: ATI veya NVIDIA 512 MB RAM DirectX: Versiyon 9.0 HDD: 3 GB Ses Kartı: Direct X 9.0c
Oynayabilirsin gibi gözüküyor. Oyunun sistem gereksinimleri : Game of Thrones’un minimum PC Sistem Gereksinimleri İşletim Sistemi: Windows XP Service Pack 3 İşlemci: Core 2 Duo 2GHz veya eş değer bir işlemci Hafıza: 3 GB RAM Ekran Kartı: ATI veya NVIDIA 512 MB RAM DirectX: Versiyon 9.0 HDD: 3 GB Ses Kartı: Direct X 9.0c
E Emir Demir Kilopat Katılım 29 Nisan 2017 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2019 #3 Dryus dedi: Oynayabilirsin gibi gözüküyor. Oyunun sistem gereksinimleri : Game of Thrones’un minimum PC Sistem Gereksinimleri İşletim Sistemi: Windows XP Service Pack 3 İşlemci: Core 2 Duo 2GHz veya eş değer bir işlemci Hafıza: 3 GB RAM Ekran Kartı: ATI veya NVIDIA 512 MB RAM DirectX: Versiyon 9.0 HDD: 3 GB Ses Kartı: Direct X 9.0c Genişletmek için tıkla... Tamam. Zaten oynuyorum şu an gayet akıcı bir şekilde.
Dryus dedi: Oynayabilirsin gibi gözüküyor. Oyunun sistem gereksinimleri : Game of Thrones’un minimum PC Sistem Gereksinimleri İşletim Sistemi: Windows XP Service Pack 3 İşlemci: Core 2 Duo 2GHz veya eş değer bir işlemci Hafıza: 3 GB RAM Ekran Kartı: ATI veya NVIDIA 512 MB RAM DirectX: Versiyon 9.0 HDD: 3 GB Ses Kartı: Direct X 9.0c Genişletmek için tıkla... Tamam. Zaten oynuyorum şu an gayet akıcı bir şekilde.