PazaniL Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 846 Çözümler 3 14 Ocak 2022 #11 Rustin Cohle dedi: Var 9800GT daha iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam acelem olduğu için hızlıca kartı sipariş etmek istiyorum birini buldum da bir yandan güvenemedim bit pazarından alıp yapıp satmaya kalkanlardan birine benziyor mantıklı olur mu almak bu adamdan tertemiz falan ama bilemedim ALDIN ALDIN - 1 GB DDR2 128 BİT NVIDIA GEFORCE 9500 GT - KAÇIRMA - Zotac Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 988271739 bir bakar mısınız?
Rustin Cohle dedi: Var 9800GT daha iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam acelem olduğu için hızlıca kartı sipariş etmek istiyorum birini buldum da bir yandan güvenemedim bit pazarından alıp yapıp satmaya kalkanlardan birine benziyor mantıklı olur mu almak bu adamdan tertemiz falan ama bilemedim ALDIN ALDIN - 1 GB DDR2 128 BİT NVIDIA GEFORCE 9500 GT - KAÇIRMA - Zotac Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 988271739 bir bakar mısınız?
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.799 Çözümler 26 Yer Muğla 14 Ocak 2022 #12 PazaniL dedi: Hocam acelem olduğu için hızlıca kartı sipariş etmek istiyorum birini buldum da bir yandan güvenemedim bit pazarından alıp yapıp satmaya kalkanlardan birine benziyor mantıklı olur mu almak bu adamdan tertemiz falan ama bilemedim ALDIN ALDIN - 1 GB DDR2 128 BİT NVIDIA GEFORCE 9500 GT - KAÇIRMA - Zotac Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 988271739 bir bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntı gözükmüyor ama önceden para yollamayın param güvende veya elden alın kesinlikle.
PazaniL dedi: Hocam acelem olduğu için hızlıca kartı sipariş etmek istiyorum birini buldum da bir yandan güvenemedim bit pazarından alıp yapıp satmaya kalkanlardan birine benziyor mantıklı olur mu almak bu adamdan tertemiz falan ama bilemedim ALDIN ALDIN - 1 GB DDR2 128 BİT NVIDIA GEFORCE 9500 GT - KAÇIRMA - Zotac Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 988271739 bir bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntı gözükmüyor ama önceden para yollamayın param güvende veya elden alın kesinlikle.
PazaniL Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 846 Çözümler 3 14 Ocak 2022 #13 Rustin Cohle dedi: Bir sıkıntı gözükmüyor ama önceden para yollamayın param güvende veya elden alın kesinlikle. Genişletmek için tıkla... Zaten param güvende ile alacağım başka türlü almam.
Rustin Cohle dedi: Bir sıkıntı gözükmüyor ama önceden para yollamayın param güvende veya elden alın kesinlikle. Genişletmek için tıkla... Zaten param güvende ile alacağım başka türlü almam.