Satılık HD5450

berkaybygt

Hectopat
Daha fazla  
HTPC sistemlerde film amaçlı veya bütün gün açık server sistemde az tüketsin diye kullanılan low serisi bir ekran kartıdır oyun derseniz birçok oyun oynadım 1024x768 ve 800x600 çözünürlükte(crysis2,3 battlefield 3 batman arkham serisi vb.) İstanbul Beylikdüzü elden fiyat 70tl ortada bir yerde de buluşulup satıla bilir:LOL:

Geçen sene Dolar fırlamadan önce kartın sıfırının fiyatı 65 liraydı.

Son düzenleyen: Moderatör:
kartın şunaki fiyatı en düşük 92 tl

HTPC sistemlerde film amaçlı veya bütün gün açık server sistemde az tüketsin diye kullanılan low serisi bir ekran kartıdır oyun derseniz birçok oyun oynadım 1024x768 ve 800x600 çözünürlükte(crysis2,3 battlefield 3 batman arkham serisi vb.) İstanbul Beylikdüzü elden fiyat 70tl ortada bir yerde de buluşulup satıla bilir:LOL:
Kartın fiyatı 92-110 TL arası olduğu için normal gibi fiyatı.

Verdiği performansı işlemciler verdiği için bence fiyatı azaltmalı. Dolar uçtuğu için öyle. Ben sıfır aldığım zaman 70TL'ye almıştım.
İşlemci alsın o zaman almayı düşünen arkadaşlar. Eskiden şöyleydi böyleydi diye fiyat düşürülmez o zamanki kur neyse ona göre düşünülür.

Kardeşim kuruçeşmede oturuyorum e5'in karşısı 50 liraya verirsen alabilirim zaten piyasada ikinci eller o kadar ediyor karta göre .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı