HD5570 mi R7 240 mı?

Tinyx

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ABRA A5 V13.1.1
GTX1050M
i5 8300H
16GB RAM
Meslek
Junior Developer - Öğrenci
Ekran kartım HD5570. Elimde 300TL bütçe var. R7 240 almayı planlıyorum. Sizde elimdeki ekran kartından R7 240'a geçmek doğru mudur? İkinci el alacağım. Başka önerileriniz varsa iyi olur. Önerdiğiniz kartın Sahibinden vs. linkini koyarsanız sevinirim.

İşlemci: Q9400
PSU: Akasa Viper 600w 80+ Bronze

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde Temiz MSI R7 240 var. Almak isterseniz, satabilirim. Yukarıda önerilen kartlar işlemciniz için ağır gelir. Ayrıca TDP değeri yüksek 4-5 sene kullanılmış ürünlerdir. Ömürlerinin büyük kısmının tükendiğini düşünüyorum. Isı sorunuda yaşayabilirsiniz. Bu kartlar genelde en hafif oyunda bile 80 derece sıcaklıkta çalışır.

Elimde Temiz MSI R7 240 var. Almak isterseniz, satabilirim. Yukarıda önerilen kartlar işlemciniz için ağır gelir. Ayrıca TDP değeri yüksek 4-5 sene kullanılmış ürünlerdir. Ömürlerinin büyük kısmının tükendiğini düşünüyorum. Isı sorunuda yaşayabilirsiniz. Bu kartlar genelde en hafif oyunda bile 80 derece sıcaklıkta çalışır.
Elinizdeki MSI R7 240 kaç aylık veya yıllık? Garantisi, kutusu ve kutu içeriği ne durumda?
Silgi işe yaramaz gibi bağlantısı sorunluymuş. Ama yapılabiliyorsa denenip , düzeltilip alınabilir.
R9 270X darboğaz yapmaz mı?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı