HD5670 ekran kartı için 420 Watt PSU yeterli mi?

Makaleler
3
Yer
Nebuchadnezzar
Daha fazla  
Meslek
Judge Dredd
[FONT=&quot]Benim iyi bir bilgisayarım yok ama onu orta seviye yapmaya çalışıyorum. Bir ekran kartı alıcam, çok iyi değil orta düzey olsa yeter. Ben de bunun için POWERCOLOR HD5670 GDDR3 1GB 128Bit ATI Radeon DX11 Ekran Kartı almayı düşünüyorum ve tabiki bir güç kaynağı. Onun için de GIGABYTEGE-C420A-C2 420W AKTİF PFC güç kaynağını düşünüyorum .

Ekran kartı için bu psu yeterli mi ve güç kaynağı kasama sığar mı soruları aklıma takılıyor. RAM de alıcam nasıl bir RAM seçmeliyim? RAM için MHz hızı önemi nedir ?

Sistem Özelliklerim:
[/FONT]

• Intel Pentium Dual Core 2.50 MHz
  • [FONT=&quot] Anakart MSI G31M3-L v2
    [/FONT]
  • [FONT=&quot] 1 GB DDR2 Nanya 400 MHz RAM[/FONT]

1 GB RAM ile bu ekran kartından performans alman mümkün değil. İşin doğrusu sistemini komple değiştirmenin vakti gelmiş ama yine de hadi diyelim adam etmeye çalışıyoruz:

HD5670 için 420 Watt Gigabyte PSU yeterli. RAM alacaksan ikinci el 4 GB DDR2 800 MHz RAM al. Sıfır alma, paranı çöpe atarsın. 4 GB RAM, ekran kartı ve PSU ile biraz verim alabilirsin bu sistemde. Ama uzun vadede sistemi değiştirmek şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…