HD5670 ile Crysis 3'ü ne derece oynayabilirim

alicansaglam

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar,

Bende İntelDualCore2.5Ghz İşlemci ve AMDRadeonHD5670 1GB DX11 ekran kartı var. Şu anda CRYSİS2'yi kararlı (yüksek) seviyede 30 FPS ile oynayabiliyorum. Hiçbir takılma yahut benzeri sorun olmuyor. Gelişmiş (orta) ayarlara çektiğimde 35 FPS iken oyuncu (düşük) ayarlarda 40 FPS alıyorum.

Herkesin de bildiği gibi CRYSİS3 PC'de devrim yapıyor görülmemiş grafikleri getiriyor. Ben CRYSİS2'yi full ayarlarda 30FPS de oynayabiliyorum işlemcinin ve kartın ne olduğunun farkındayım sorun CRYSİS3'ü orta grafiklerde oynayabilir miyim ? CRYSİS3'ü çalıştıranlar var mı, varsa durum ne?

Zaten öyle yapacağım. Korsan olduğunu nereden çıkardın? Sadece grafikler konusunda tatmin olmak istiyorum. Aslında ön sipariş verecektim ama kredi kartı yoktu o nedenle nakitle alacağım.

Zaten MP açık BETA çıktığında sürücüyü güncellemiştim. Crytek'in AMD ile çalışmasına çok sevindim. Nvidia çıktığında hep sinirlerim bozuluyordu.

ekran karım geforce cuda 540m dx11 destelklıyo gözüküyo ayarlardan ve techpower up programıyla baktım dxdiag sistem dx11 destekliyo (DDI10.1 gözüküyo hotfix yaramadı http://hotfixv4.microsoft.com/Windows%207/WindowsServer%202008%20R2/sp1/Fix291224/7600/free/393862_intl_x64_zip.exe) hala dx11 hatası verıyor admın teşkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…