HD5850 CrossFire yapmak mantıklı mı?

SxRain10

Decapat
Yer
Balıkesir Altıeylül
Daha fazla  
Meslek
Lise 1 öğrenci
Arkadaşlar şimdi benim aklıma bir şey takıldı. Elimde bir adet Power Color HD5850 1GB 256Bit ekran kartı var. Bundan bir tane daha alıp Crossfire yapmak istiyorum. Sizce yapmak mantıklı mı? Alicagim parçalar şunlar:
AMD FX-8350
Gigabyte GA-970 DS3p rev3.0
8 GB1866 MHz RAM
Power Color HD 5850 Crossfire
700W PSU

Sizce böyle bir sistem yapmak mantıklı mı? Maliyeti düşürmek için başka anakartlar önerebilirsiniz.

Arkadaşlar şimdi benim aklıma bir şey takıldı. Elimde bir adet Power Color HD5850 1GB 256Bit ekran kartı var. Bundan bir tane daha alıp Crossfire yapmak istiyorum. Sizce yapmak mantıklı mı? Alicagim parçalar şunlar:
AMD FX-8350
Gigabyte GA-970 DS3p rev3.0
8 GB1866 MHz RAM
Power Color HD 5850 Crossfire
700W PSU

Sizce böyle bir sistem yapmak mantıklı mı? Maliyeti düşürmek için başka anakartlar önerebilirsiniz.
Boşu boşuna masraf yapıp ölü bir yatırım yapmış olursunuz.
2 adet HD 5850 ekran kartı ile rx460 performansının altında kalırsınız. Direk 2.el bir rx460 almak hem daha yeni nesil hem de daha serin ve az güç tüketimine sahip bir sisteme sahip olmanız demektir. @Recep Baltaş 'ında dediği gibi eski nesilin iyisin'den ise yeni nesilin ortası/düşuğü daha iyidir.
Boşu boşuna masraf yapıp ölü bir yatırım yapmış olursunuz.
2 adet HD 5850 ekran kartı ile rx460 performansının altında kalırsınız. Direk 2.el bir rx460 almak hem daha yeni nesil hem de daha serin ve az güç tüketimine sahip bir sisteme sahip olmanız demektir. @Recep Baltaş 'ında dediği gibi eski nesilin iyisin'den ise yeni nesilin ortası/düşuğü daha iyidir.
Fx serisi işlemcileri almayın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı