HD6450 2 GB nasıl?

Tamam hocam kızmayın,özür dilerim dediğiniz gibi iade edeceğim GT710 güzel mi ?

Peki teşekkür ederim.
Ne kızması hocam, kızdığım yok. Sadece soruna cevap veriyoruz. GT 710 önermiyorum, minimum GT 730 öneririm. O da pek sağlam bir kart değil ama bundan daha iyi tabii.

Ben bilgisayar işlerinden anlamam o yüzden sizin gibi bilgili kişilere danışmak istedim.

Ben bilgisayar işlerinden anlamam o yüzden sizin gibi bilgili kişilere danışmak istedim.
Aynı soruya çıkıyor, madem anlamıyorsun; neden bize sormadan alıp sonra kart iyi mi diyorsun? Almadan önce sorsana? Neyse. Nihai sonuç kartı iade et.

Aynı soruya çıkıyor, madem anlamıyorsun; neden bize sormadan alıp sonra kart iyi mi diyorsun? Almadan önce sorsana? Neyse. Nihai sonuç kartı iade et.
Daha kargoya verilmemiş bile iptal ettim.

Tamamdır eline sağlık. @MF konuyu kilitlerse sevinirim. Cevabım işine yaradıysa çözüm olarak işaretlemen çok yardımcı olur. İyi Sosyaller!

YouTube da ki FPS testleri gayet başarılıydı, GTA 5 olmasa da Valorant, PUBG Lite gibi oyunlar oynamaya yeterli mi?

Ben aldım Valorant'ta 30 FPS alıyorum ama iyi yine de 300 TL'ye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…