Benim ekran kartımı MSI Afterburner uygulamasından Core clock ve Memory clock fullersem bir şey olur mu?
HD6510 ekran kartı.
Benim ekran kartımı MSI Afterburner uygulamasından Core clock ve Memory clock fullersem bir şey olur mu?
HD6510 ekran kartı.
Aynı grafik sürücüsüne mensubum PC zaten taş devrinden kalma deyip fullemiştim eğer akıllı fan denetimi varsa bir şey olmaz kullanmak istemiyorsanız ya da bozuksa önerim 75-85 arası verin fanı.
Hocam kendi driverinde varken neden Afterburner'e ihtiyaç duyuyorsunuz?
Aynı grafik sürücüsüne mensubum PC zaten taş devrinden kalma deyip fullemiştim eğer akıllı fan denetimi varsa bir şey olmaz kullanmak istemiyorsanız ya da bozuksa önerim 75-85 arası verin fanı.
Hocam kendi driverinde varken neden Afterburner'e ihtiyaç duyuyorsunuz?
Fazla bir bilgim yok kendisinde Afterburner gibi bir uygulama var mı?
Yani sıcaklık arttıkça otomatikman fan hızı artıyor sıcaklık 72'yi geçmedi.
Gayet iyi zaten sıcaklığa göre veriyor gazı hocam driverden performans>amd OverDrive kısmına girip bilgilendirme metnini okuyup kabul ettikten sonra işlemleri gerçekleştirebilirsiniz
Gayet iyi zaten sıcaklığa göre veriyor gazı hocam driverden performans>amd OverDrive kısmına girip bilgilendirme metnini okuyup kabul ettikten sonra işlemleri gerçekleştirebilirsiniz
Hocam 6510 için hangi driveri indirdiniz.
Yani fullersek bir sıkıntı olmaz diyorsunuz yıpranmazmı.
Hocam 6510 için hangi driveri indirdiniz.
Yani fullersek bir sıkıntı olmaz diyorsunuz yıpranmazmı.
Hocam her şey sıcaklığa bağlı 3 senedir sağlam sizi bilmem gaza gelmeyin yeter sürekli değerleri takip edin ona göre sabit ayarda kullanırsınız bir de güç tüketimi daha fazla olur.
AMD catalasty Control Center.
Max kaç sıcaklıkları gördünüz.
En fazla 60 gördüm şu anda pek yapmıyorum hard oyun oynamadığım için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.