HD6570 için işlemci önerisi

rattlepatted

Hectopat
Daha fazla  
İyi akşamlar. Uzun bir süre önce bu bilgisayarı aldım, biraz geliştirmek istiyordum. Yaklaşık 6 ay önce ATI Radeon 6570 aldım, bir de 2 GB RAM aldım, bilgisayara taktım, kullanıyorken ekran kapanıp duruyordu. İşlemcinin yetersiz olduğunu söylediler, eski ekran kartımı taktım. Benim şu anki sistemim bu:
  • 2 GB RAM
  • ATI Radeon HD 4300/4500 series
  • AMD Phenom 8250 Triple Core Processor.
Bir 2 GB RAM daha taktım. ATI Radeon 6570 için hangi işlemciyi önerirsiniz? Elimde fazla bir meblağ yok, AMD A4 düşünüyorum. Teşekkürler, iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi akşamlar. Uzun bir süre önce bu bilgisayarı aldım, biraz geliştirmek istiyordum. Yaklaşık 6 ay önce ATI Radeon 6570 aldım, bir de 2 GB RAM aldım, bilgisayara taktım, kullanıyorken ekran kapanıp duruyordu. İşlemcinin yetersiz olduğunu söylediler, eski ekran kartımı taktım. Benim şu anki sistemim bu:
  • 2 GB RAM
  • ATI Radeon HD 4300/4500 series
  • AMD Phenom 8250 Triple Core Processor.
Bir 2 GB RAM daha taktım. ATI Radeon 6570 için hangi işlemciyi önerirsiniz? Elimde fazla bir meblağ yok, AMD A4 düşünüyorum. Teşekkürler, iyi forumlar.
İşlemcin güzel. Sorun başka yerde bence.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı