HD6570 ve Intel Core 2 Extreme Valorant kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 10

MecidBey

Picopat
RAM
4gb
Ekran kartı
AMD Readon HD6570
Anakart
GA-P31-ES3G
İşlemcim çok kötü. Bu nedenden dolayı yeni işlemci alma kararına vardım. Ama hangi işlemciyi alacağım konusunda kararsızım. Fazla param olmadıgından Intel Core 2 Extreme adlı anakartımın desteklediği bir işlemci alacağım. Bazı kişiler modlu BIOS yüklediğimde Xeon E5440 destekleyebildiğiniz söylüyor. Oynamak istediğim oyunlar Valorant, Minecraft ve CS 1.6 veya 1.5. Sizce ne yapmalıyım?

Xeon E5450 3GHz 6 GB RAM HD6570 sistem ile en düşük çözünürlükte 50 60 FPS alıyordum ama çok drop giriyordu oynanmıyordu.

Benim işlemcimi alıp BIOS modlayıp kullanabilirsin. Ya da bütçen varsa soket değiştirebilirsin.

Xeon E5450 3GHz 6 GB RAM HD6570 sistem ile en düşük çözünürlükte 50 60 FPS alıyordum ama çok drop giriyordu oynanmıyordu.

Benim işlemcimi alıp BIOS modlayıp kullanabilirsin. Ya da bütçen varsa soket değiştirebilirsin.

Malatya da otururken bir arkadaşım 2.2 GHz işlemci (4çekirdek) ile 150FPS'e kadar çıkıyordu. Onun ekran kartı HD6570'den daha düşüktü. Ve 4 GB RAM'ı vardı. Biraz biraz uyuştugu için sormuştum. Yanlışınız olabilir. Çünkü 9 10 yıllık laptoplar bile Valorant'ı çalıştırabiliyor. Çok fazla kafam karışıyor genelde bu işlerde. Araştıracağım ve bana zaman ayrdıgınız için teşekkürlerimi sunarım.

Malatya da otururken bir arkadaşım 2.2 GHz işlemci (4çekirdek) ile 150FPS'e kadar çıkıyordu. Onun ekran kartı HD6570'den daha düşüktü. Ve 4 GB RAM'ı vardı. Biraz biraz uyuştugu için sormuştum. Yanlışınız olabilir. Çünkü 9 10 yıllık laptoplar bile Valorant'ı çalıştırabiliyor. Çok fazla kafam karışıyor genelde bu işlerde. Araştıracağım ve bana zaman ayrdıgınız için teşekkürlerimi sunarım.

2.2GHz 4çekirdek olması benim işlemcimden kötü olduğu anlamına gelmez. Onun işlemcisnin teknolojisi iyidir, yeni nesildir. Daha az ısınıyordur. Bunun gibi etkenler var. Yanlışım yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı