HD6850 Nasıldır?

Hocam HD6850 oluyorsa şimdi bile alabilirim... Ama biriniz diyorki yapar biriniz yapmaz.. çok kararsız kaldım

HD6850 ve E8400'le piyasadaki çoğu oyunu ortda ayarlarda oynarsın eski bilgisayarın Q6500 ve HD6580'di darboğaz yapmıyordu. Q6500 E8400 eşit performanstalar neredeyse.

Hocam benim isteğim BF4 BF3 cs go lol... GTA felan sevmem ben... Emin misiniz darboğaz yapmacağına?

Ayrıca sistemim DDR3 8GB Ram 425WPSU

Hocam neye dayanarak söylediğinizi açıklar mısnız? Cidden 250 TL mi çöpe atmak istemiyorum...

HD 6580 ile GTX 550 Tİ eşit performanslar neredeyse bu teste iyi bir performans alıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dostum yanlış bilgi verme E8400 ve 6870 ikilisini kendim kullandım BF4' de çoğu yerde FPS drop oluyor. Bazı oyunlarda sıkıntı çıkarmıyor ama işlemciye yük bindiği anda FPS drop oluyor. Bu arada eğer BF4' ü MP oynamak istiyorsanız Q8400 bile 750Tİ ile zorlanıyor.

Sürekli FPS' in 20' lere düşmesini istemiyor iseniz hiç bulaşmayın. Sistem günümüze göre ölü tavsiyem R7 240 en fazla.

Dediğim gibi dostum BF4' de sıkıntı yaşarsın o işlemci ile kendim kullandım aynı sistemi o yüzden söylüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…