Ekran kartım Sapphire 6850. OC yapmak istiyorum ama MSI Afterburner'da voltaj veremiyorum, kilitli oynatamıyorum. Yardım eder misiniz veya başka bir programla yapabilir miyim, söyler misiniz?
Ekran kartım Sapphire 6850. OC yapmak istiyorum ama MSI Afterburner'da voltaj veremiyorum, kilitli oynatamıyorum. Yardım eder misiniz veya başka bir programla yapabilir miyim, söyler misiniz?
MSI Afterburner ayarlarından voltaj kontrolünü aktif etmeniz gerekmekte. Ayrıca AMD sürücüsü üzerinden de işleminizi yapabilirsiniz. (Sürücü ayarlarında voltaj kontrolü var mı emin değilim.)
Bende HD6570 var AMD Catalyst Control Center üzerinden AMD OverDrive'ı etkinleştirim bellek ve saat hızlarını değiştirebiliyorum voltaj değişmiyor ama. Eğer sende varsa bunları değiştirirken fan hızını arttırmayı unutma yoksa ekran kartı ısınır yanar.
AMD OverDrive uygulaması AMD çipsetli ürünlerin kapasitesini, esnekliğini ve ayarlanabilirliğini en yüksek hale getirebilmek için yaratılmış bir program.
Voltaj vermiyorum şu an Radeon ayarlarından yapacağım ama bana tam çalışacak bir değer verebilecek arkadaş var mı?
GPU saatiyle bellek saatinin OC'lu stabil ayarlarını yani.