HD6950 sisteme upgrade mi PS4 ve iPad mini mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

JRockefeller

Hectopat
Daha fazla  
Benim 3 yıl önce topladığım sistemi upgrade edeceğim. Şu anki donanım:
  • i5 2500K işlemci
  • HD6950 Direct CU II ekran kartı
  • GSkill 8GB 1333MHZ CL7
  • MSI P67A-GD65 B3 anakart Cooler Master 690 II içinde 650W PSU var
  • 24'' monitör
Şuan oyunlarda ultradan aşağı pek oynamadım fakat yeni nesil oyunlarda pek böyle olmayacak herhalde. Şimdi değiştirilmesi gereken parçalar ekran kartı, işlemci, anakart. Bütçem 2200 TL veya biraz daha idare edip bunun yerine Amazon'dan Destiny Bundle'ı olan beyaz PS4 + iPad Mini mi alsam? Çünkü oyun oynamak asıl amaç PS4'te istiyor gibiyim ama PC'ye yatırım yaparsam almayacağım.

Son düzenleme:
PS4 ile bir kaç oyun almanızı öneriyorum.
Ben bu yoruma pek katılmıyorum çünkü şu bir gerçek PC ile PS4 veya XBOX One kapışamaz çünkü sürekli gelişebilen bir taraf. Anakartınızın modelini tamamen belirtebilirseniz yapmanız gereken upgradeleri ekleyelim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu yoruma pek katılmıyorum çünkü şu bir gerçek PC ile PS4 veya XBOX One kapışamaz çünkü sürekli gelişebilen bir taraf. Anakartınızın modelini tamamen belirtebilirseniz yapmanız gereken upgradeleri ekleyelim.
Hocam anakart bu: MSI P67A-GD65 B3 GTX 780 alsam PSU yetersiz kalır mı?

Güncel.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeterli olacaktır gtx 780 için 650w güç kaynağı, Ekran kartını yükselttikten sonra para biriktirip anakart alın derim. Z97 chipsetlilerden bu en uygunu diyebilirim, Ondan sonra paranı biraz daha biriktirip yanına şık bir işlemci alabilirsin ve en sonda ramleri değiştirebilirsin.

Yeterli olacaktır gtx 780 için 650w güç kaynağı, Ekran kartını yükselttikten sonra para biriktirip anakart alın derim. Z97 chipsetlilerden bu en uygunu diyebilirim, Ondan sonra paranı biraz daha biriktirip yanına şık bir işlemci alabilirsin ve en sonda ramleri değiştirebilirsin.
Cevap için teşekkürler. iPad almaktan vazgeçtim. Mac Pro var çünkü gereksiz gibi. Onun yerine GTX 780 DCUII + i7 4790K işlemci siparişi verdim Vatan'dan. Yıl sonuna doğru Gta V, The Witcher 3 falan çıktığında PS4 alırım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı