Arda Şimşek Megapat Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 407 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12400F - RTX 4060 - 16 GB Ram - 512 GB ssd Cinsiyet Erkek Meslek Futbol Antrenörü 22 Kasım 2014 #12 Teşekkür ederim ilginiz için ben Vatan'dan almayacağım tüm parçaları bazılarını ordan alacağım ben toplam fiyatı size 2-3 gün içerisinde iletirim.
Teşekkür ederim ilginiz için ben Vatan'dan almayacağım tüm parçaları bazılarını ordan alacağım ben toplam fiyatı size 2-3 gün içerisinde iletirim.
Berkay Gür Kilopat Katılım 20 Nisan 2014 Mesajlar 443 Makaleler 30 Yer İstanbul 22 Kasım 2014 #13 Arda Şimşek dedi: Teşekkür ederim ilginiz için ben Vatan'dan almayacağım tüm parçaları bazılarını ordan alacağım ben toplam fiyatı size 2-3 gün içerisinde iletirim. Genişletmek için tıkla... Neutral'ın topladığı sistemden vazgeçme derim. Kesinlikle pişman olmazsın. Seninkinden daha iyi.
Arda Şimşek dedi: Teşekkür ederim ilginiz için ben Vatan'dan almayacağım tüm parçaları bazılarını ordan alacağım ben toplam fiyatı size 2-3 gün içerisinde iletirim. Genişletmek için tıkla... Neutral'ın topladığı sistemden vazgeçme derim. Kesinlikle pişman olmazsın. Seninkinden daha iyi.