Hüseyin Mert KÖKSAL Hectopat Katılım 7 Ağustos 2019 Mesajlar 383 2 Nisan 2021 #1 Bugün bilgisayara AMD Radeon HD 7450 ekran kartını takacağım. Farming Simulator 2017 kasar mı? Film izlemek için de kullanacağım. P5GC-MX/1333 anakartını destekler mi? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2021
Bugün bilgisayara AMD Radeon HD 7450 ekran kartını takacağım. Farming Simulator 2017 kasar mı? Film izlemek için de kullanacağım. P5GC-MX/1333 anakartını destekler mi?
mertpivvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 5.542 Makaleler 4 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #2 Hayır, elindeki kart oyun için değil zaten. Requirements Test Check the system requirements. Can I Run it? Test your specs and rate your gaming PC. www.systemrequirementslab.com
Hayır, elindeki kart oyun için değil zaten. Requirements Test Check the system requirements. Can I Run it? Test your specs and rate your gaming PC. www.systemrequirementslab.com
Hüseyin Mert KÖKSAL Hectopat Katılım 7 Ağustos 2019 Mesajlar 383 2 Nisan 2021 #3 mertpivvo dedi: Hayır, elindeki kart oyun için değil zaten. Requirements Test Check the system requirements. Can I Run it? Test your specs and rate your gaming PC. www.systemrequirementslab.com Genişletmek için tıkla... Peki P5GC-MX 1333 anakartını desteklermi?
mertpivvo dedi: Hayır, elindeki kart oyun için değil zaten. Requirements Test Check the system requirements. Can I Run it? Test your specs and rate your gaming PC. www.systemrequirementslab.com Genişletmek için tıkla... Peki P5GC-MX 1333 anakartını desteklermi?
mertpivvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 5.542 Makaleler 4 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #4 Hüseyin Mert KÖKSAL dedi: Peki P5GC-MX 1333 anakartını desteklermi? Genişletmek için tıkla... Evet, ekran kartları genel çoğu anakarta uyar. Pci Ex. x16 soketi olması yeterli.
Hüseyin Mert KÖKSAL dedi: Peki P5GC-MX 1333 anakartını desteklermi? Genişletmek için tıkla... Evet, ekran kartları genel çoğu anakarta uyar. Pci Ex. x16 soketi olması yeterli.
Hüseyin Mert KÖKSAL Hectopat Katılım 7 Ağustos 2019 Mesajlar 383 2 Nisan 2021 #5 mertpivvo dedi: Evet, ekran kartları genel çoğu anakarta uyar. Pci Ex. x16 soketi olması yeterli. Genişletmek için tıkla... Peki MTA san andreas kastırma yaşarmı?
mertpivvo dedi: Evet, ekran kartları genel çoğu anakarta uyar. Pci Ex. x16 soketi olması yeterli. Genişletmek için tıkla... Peki MTA san andreas kastırma yaşarmı?
mertpivvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 5.542 Makaleler 4 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #6 Hüseyin Mert KÖKSAL dedi: Peki MTA san andreas kastırma yaşarmı? Genişletmek için tıkla... Kasma yapacağını sanmıyorum, işlemcin 2 çekirdek üstü ise MTA'yı oynarsın.
Hüseyin Mert KÖKSAL dedi: Peki MTA san andreas kastırma yaşarmı? Genişletmek için tıkla... Kasma yapacağını sanmıyorum, işlemcin 2 çekirdek üstü ise MTA'yı oynarsın.
Hüseyin Mert KÖKSAL Hectopat Katılım 7 Ağustos 2019 Mesajlar 383 2 Nisan 2021 #7 mertpivvo dedi: Pek sanmıyorum, işlemcin 2 çekirdek üstü ise MTA'yı oynarsın. Genişletmek için tıkla... İşlemcim E2180 2.00GHz
mertpivvo dedi: Pek sanmıyorum, işlemcin 2 çekirdek üstü ise MTA'yı oynarsın. Genişletmek için tıkla... İşlemcim E2180 2.00GHz
mertpivvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 5.542 Makaleler 4 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #8 Hüseyin Mert KÖKSAL dedi: İşlemcim E2180 2.00GHz Genişletmek için tıkla... Oynatır, iyi günler.
Hüseyin Mert KÖKSAL Hectopat Katılım 7 Ağustos 2019 Mesajlar 383 2 Nisan 2021 #9 mertpivvo dedi: Oynatır, iyi günler. Genişletmek için tıkla... Ekran kartında vga çıkışı yok benim monitörüm de sadece vga var ekran kartına vga takılırmı nasıl hallederim?
mertpivvo dedi: Oynatır, iyi günler. Genişletmek için tıkla... Ekran kartında vga çıkışı yok benim monitörüm de sadece vga var ekran kartına vga takılırmı nasıl hallederim?
mertpivvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 5.542 Makaleler 4 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #10 Hüseyin Mert KÖKSAL dedi: Ekran kartında vga çıkışı yok benim monitörüm de sadece vga var ekran kartına vga takılırmı nasıl hallederim? Genişletmek için tıkla... Bir dönüştürücü alman lazım, ekran kartının HDMI girişi vardır muhtamelen, HDMI to VGA kablosu alırsan prorblem çözülür. https://www.hepsiburada.com/concord-c-554-hdmi-to-vga-aux-donusturucu-kablosu-p-HBV00000JOSQT
Hüseyin Mert KÖKSAL dedi: Ekran kartında vga çıkışı yok benim monitörüm de sadece vga var ekran kartına vga takılırmı nasıl hallederim? Genişletmek için tıkla... Bir dönüştürücü alman lazım, ekran kartının HDMI girişi vardır muhtamelen, HDMI to VGA kablosu alırsan prorblem çözülür. https://www.hepsiburada.com/concord-c-554-hdmi-to-vga-aux-donusturucu-kablosu-p-HBV00000JOSQT