Gta IV'ü yaklaşık ikibuçuk sene önce korsan olarak oynamıştım ve 25-30 FPS alıyordum, dün Steam'den aldığım sürümü kurdum düşük ayarda 10-15 FPS'den yukarı çıkmıyor. Ayarları ve çözünürlüğü en alta çektiğimde ise 20'yi geçmiyor.
15.6 Beta sürücüsünü indirip kurdum fakat bu kez ekran kartı
Intel HD Graphics'e geçti bende "Bilgisayar> Yönet> Aygıt Yöneticisi> Görüntü Bağdaştırıcıları" ndan Radeon HD 7450M sürücü yazılımını güncelleştir dedim bir kaç dakika yükleme yaptı ve ekran kartı tekar Radeon'a geçti. FPS 20 yi gördü ama kasmalar devam ediyor.
Yaz aylarında olduğumuz için eskiye göre daha fazl ısınıyor, soğutucu kullanıyorum ama çokda faydası yok oyuna girince kamyon motoru gibi sesler çıkarmaya devam ediyor. Sanırım fazla ısınmasından dolayı bileşenlerin performansı düşüyor ve oynatabileceği oyunlarda yeterli performans gösteremiyor.