HD7450M sürücü kurma sorunu

Daha fazla  
AMD'nin web sitesinden güncel diriveri indiriyorum, kurduğum zaman ekran kartını görmüyor.
Mecbur format atıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan Tekrar recovery attım ama dxdiagdaki tüm ekran kartı bilgilerini 'YOK' olarak yazıyor.DxDiag'a girerkende Ekran bilgisi alınamadı diyor.Zaten Bilgisayar yeniden başladıgında 'AMD grafik sürücüsüsü kurulmadı veya AMD sürücüsü düzgün çalışmıyor.' Hatası veriyor.

HD 7450M bende' de var dün 14.6 kurdum hata aldım tekrar 14.4' de geçtim bu seferde oyunlarda kasmaya başladı yaklaşık 15 fps düşmüş her oyunda.

Doğru Driver'ı indirdigimden eminin arkadaşda onun ekran kartı 6470m oda yukledi ondada aynı surum oldu recovery yapmak zorunda kaldık Şimdi ne yapacagımızı bilmiyoruz.Birde Belki hd 3000 devreye girmiştir konsola girip bir bak performansa dayalı yap.

Doğru Driver'ı indirdigimden eminin arkadaşda onun ekran kartı 6470m oda yukledi ondada aynı surum oldu recovery yapmak zorunda kaldık Şimdi ne yapacagımızı bilmiyoruz.Birde Belki hd 3000 devreye girmiştir konsola girip bir bak performansa dayalı yap.
Baktım HD 7450M kullanıyor ama kasıyor fps düşmesi oldu ney yapacağımı bilmiyorum.

Recep Baltaş | Technopat Sosyal Abi bi bakarmısın.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı