HD7570 fan dönmeme sorunu

FatalEar

Hectopat
Daha fazla  
Evet dostlarım aylardır bu sorundan muzdaribim . Bilgisayarımı 2 ila 3 yıl önce aldım ilk yıl hiç bir sorun olmadan kullandım. Her türlü oyunda 45+ FPS alırken bir ara 1 ay bilgisayar oynamamam gerekti.
Ne olduysa o ayda oldu 1 ay bittiğinde bilgisayarı açtım ve eskiden ısınmadan kapanmadan oynadığım bir oyuna girdim.
Oyun 15 dakika sonra kapandı.
Şuan ki durum ise bilgisayar boştayken ekran kartı 65 70 derece oyunda 100 110 dereceye çıkıp kapanıyor durum o kadar vahim ki Max Payne 2'de bile kapandı.
Dostlarım yardım edin ne yapmalıyım.
Ayrıca geçenlerde ekran kartını söktük fanını temizledik pislik kalmadı ama 1 kere bile dönmüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Temizlikten sonra fan kablosunu taktın mı? Yada fanın dönmesini engelleyen bir şey mi var? Bunları bir kontrol et...

Temizlemeden öncede dönmüyordu ilk geldiğinden beri kimse ellemedi kablolarını sadece çıkardık tozunu aldık taktık

Hazır bilgisayar mağduruyum. Kasanın içini açtığımız için garantisi gitmiş olabilir.
Peki fan yandıysa ne yapmalıyız fan nereden alınır ne yapılır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…