HD7730 görüntü aktarma sorunu

Şevki

Hectopat
Yer
Karabük
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Teknistyeni 4+2
Merhaba ben PowerColor HD7730 2GB DDR3 ekran kartı ve HighPower-450-A12SP güç kaynağı satın aldım..
Bilgisayarımı açtığımda Onboard ekran kartı ile açıldı, birkaç defa açıp kapatınca çalışmaya başladı. Format attım Win-7 PRO(x64) birkaç defa yeniden başlattım gitti geldi ve DriverPack Solution ile sürücülerimi güncelledim Onboard olan Intel® HD Graphics de kurdu ve yine görüntü fanı dönüyor, gelmiyor. Aygıt yöneticisindede yok Bios tan iGpu yu kapatıyorum PciE ile önyüklemeyi seçiyorum nafile.
  • İşlemci : Intel® Pentium® Processor G860(3M Cache, 3.00 GHz)
  • Ekran Kartı : HD7730 2GB DDR3 (PowerColor)
  • Bellek : 2GB DDR3 1333 (Kingston)
  • HDD : 500GB (Samsung HD502HM)
  • Anakart : P8H61-M LX R2.0 (ASUS)
  • PSU : HighPower-450-A12SP
  • Optik Disk: TSSTcorp CDDVDW SH-224BB
  • Kart Okuyucu : Mass storage device MC-SD...

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitöre bağladığın kablo bilgisayarda ekran kartına takılıyor değil mi?

Tabikide takıyorum..

Sürücüsünü Driver ını yükledin mi?

Onu yapıyorum tabii ki, olası diğer sorunlar nelerdir veya yazılımsal olarak test edebilecek bir program var mıdır?

Kasanın Güç Kaynağını kapatıp, kasanın açma düğmesine basılı iken PSU yu açtığımda ekran kartım çalışıyor. Ekran kartı sistem gereksinimlerinde minimum 400W PSU ya gerek duyduğu yazıyordu, acaba güç kaynağı yetersiz mi kalıyor .

Evet yüklemiştim, ekran kartım Aygıt Yöneticisindede Görünmüyor ama fanı dönüyor..

Ekran akrtından görüntü alıyorsan fanın dönmesi gerekir. Bence gpu da sorun var tam olarak çalışmıyor ya da sistemin okumuyor.

Hayır yanlış anlıyosunuz öyle bir sorun değil, bios dahil hiçbir zaman görüntü yok. Bios güncelleme de yaptım olmadı çöp mü oldu Anakart?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…