Merhaba ben PowerColor HD7730 2GB DDR3 ekran kartı ve HighPower-450-A12SP güç kaynağı satın aldım..
Bilgisayarımı açtığımda Onboard ekran kartı ile açıldı, birkaç defa açıp kapatınca çalışmaya başladı. Format attım Win-7 PRO(x64) birkaç defa yeniden başlattım gitti geldi ve DriverPack Solution ile sürücülerimi güncelledim Onboard olan Intel® HD Graphics de kurdu ve yine görüntü fanı dönüyor, gelmiyor. Aygıt yöneticisindede yok Bios tan iGpu yu kapatıyorum PciE ile önyüklemeyi seçiyorum nafile.
Onu yapıyorum tabii ki, olası diğer sorunlar nelerdir veya yazılımsal olarak test edebilecek bir program var mıdır?
Kasanın Güç Kaynağını kapatıp, kasanın açma düğmesine basılı iken PSU yu açtığımda ekran kartım çalışıyor. Ekran kartı sistem gereksinimlerinde minimum 400W PSU ya gerek duyduğu yazıyordu, acaba güç kaynağı yetersiz mi kalıyor .
Evet yüklemiştim, ekran kartım Aygıt Yöneticisindede Görünmüyor ama fanı dönüyor..
İlk olarak şu nalet driver bulucuları kullanmayın. Bios update yapın ve driveri kendi sitesinden yükleyin. Biostan default yaptığınızda zaten otomatik harici kartı seçecektir. Ayrıca Windows 7 yerine Win8.1 yükleyin.