HD7730 nasıldır?

Ali osman

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Tecnopat Forumm Sakinleri,

Ekran kartı almak istiyorum bunun için bazı soru işaretleri aklımda.
Ekran Kartı ; Powercolor Hd7730 Gddr3 2Gb 128Bit Amd Radeon Dx11.1 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Bu ekran kartı modeli;

HD7730 GDDR3 2GB 128Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı

Benim Kasam 300 Wat şuanki ekran kartım Geforce Nvidia 7300 Se 512 mb

Sorularım;

1) Bu ekran kartını alıp sorunsuz oynar mıyım, güç kaynağında sorunlar olur mu ?
2) DDR2 Pc ye uyar mı ?
3) 300 wat kasaya oyunlarda iyi verim verecek uygun bütçeli güzel ekran kartı önerir misin [Vatan computer den]

Not: Şunlarla gelmeyin "Parana yazık,Alınmaz o daha iyisi var , 300 wat değilde 500 vat yap diyip durmasın lütfen yorum yapanlar sadece ekran kartı için param var]

Şimdiden Teşekkürler Ekran kartını kaldırır mı, kaldırmaz mı bunu bilmek istiyorum kaldırmasa da ekran kartı önerilerinizi merak ediyorum 300 wat kasa için..

İYİ Forumlar..

Yok mu Cevaplayacak arkadaşlar bütcem Max 200 lira ama siz 200 liralık bir şey de söylemeyin 150 140 liralık bir şey veya bu kartı alırsam 300 w yeter mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
1)Bu ekran kartı harici bir güç bağlantısına ihtiyaç duymadığından rahatlıkla yeter PSU.
2)Soketler çok uzun sürdir aynı zaten, GDDR5 soketler bile takılabiliyor eski anakartlara.
3)Bütçenizin ne kadar olduğunu belirtmemişsiniz, ama GTX 750'de ek güç bağlantısına ihtiyaç duymadığından tercih edilebilir. Düşük bütçe ile R7 240'da alınabilir.

Asus GTX750 Tİ modelini öneririm.

Teşekkür ederim. Oyurmların için msi 630 300 psu için yeterli ve guncel online oyun ve rigorz oyunun sorunsuz oynatır diyorlar. Her oyunu oynarım high olmasada full çözünürlük mide bulandırıyor zaten. Benim işimi görecek midir msi 630 serisi ?

Orta derecede bir karttan çok fazla bir şey bekleme. Fakat fiyatına göre kötü de değil.

Ben biraz daha para biriktirip HD7750 veya GTX650 almanı öneririm. Yok illa bu fiyat aralığında bir kart istiyorsan GT 640 da iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…