HD7750 mi R7 240 mı?

Ozzyy123

Kilopat
Merhaba arkadaşlar. Daha önce bir konu açmış ve HD7750 ekran kartını almaya karar vermiştik ama nasip olmadı almak yakın bir zamanda alıcam Ama şimdi yeni R serisi gelince dedim acaba almasammı. Çünkü alıcağım ekran kartını yazın satacağım bu yüzden güncel bir ürün olursa daha hızlı gider diye düşündüm ve tavsiyelerinizi almak istedim. Tabi ki sadece almak değil bilgisayarım da nasıl çalışacağı yani hangisinin daha iyi verim vereceği daha da önemli. Uzatmadan özellikleri tekrarlayayım ve sizde bir tavsiyede bulunun (tabi darboğaz durumunu göz önüne alırsınız )

• E5200 2.50 ghz işlemci
  • G31T-M7 anakart çok çok eski
  • 500w psu gelicek
  • 4 gb ram dual kit ( 2x2 )

Size tavsiyem r7 250 oc 'dur. Her 2 karttan daha performanslı olup, directx 11.2 desteklemektedir.

Sistemim ortada sizce darboğaz yapmadan kullanabilir miyim? Ve bunun yanına 500w psu yeterli olacak mıdır?

500 wat psu yeterli olucaktır. Şuanki bilgisayarımı kullanıyorum ki işlemci aynı e5200 anakarta girip 2.50 den 3.0 ghz stabil yapıp, kaydetmenizdir. Darboğaz yapıcağını sanmıyorum.

Bu arada 200 tl den yüksek olmasın demiştim ama 250 oc sanırım 250 den daha fazla. Bu arada işlemci ye o.c yapmaya çekiniyorum bilgisayarımda hiç fan yok

R7 250, HD 7750'den daha düşük performansa sahip bir kart. R7 240 daha da kötü.

AMD Radeon R7 250 İncelemesi | Technopat

Oğuz kardeşim sanırsam bilgisayarı bir mağaza 'dan satın aldın.Toplama değil, çünki 2008 'de bende evkur 'dan almıştım.Ne edersin, bilgisizlik ozaman sana r7 240 yetecektir, diye düşünüyorum, ama bu sisteme yatırım yapılmaz.Bende yeni sistem toplayacağım bütçem 3500 TL yeni konu açtım.

R7 250, HD 7750'den daha düşük performansa sahip bir kart. R7 240 daha da kötü.

AMD Radeon R7 250 İncelemesi | Technopat

Peki siz ne gibi bir kart önerirsiniz? Hd7750 den başka bi kart önerirmisiniz mesela gt 630 yada gt640 gibi?

- - - Güncellendi - - -

Evet aynı hatayı bizde yaptık . Bundan bir sene kadar önce arkadaşımın amcasıyla bilgisayarı açtık temizledik ilk defa Adam şaşırdı içinde fan yok diye ve reset düğmeside bağlanmamış olduğunu söylemişti ben bozuk sanıyordum Bu arada bilgisayarı yazın komple değiştiricem yani yazın buralarda olucam kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…