HD7750 sistem alınır mı?

zValiant

Kilopat
Yer
İzmir
Merhaba, internette 1K civarı bir bütçeyle bilgisayar arıyordum (evet çok az, elimden bu geliyor). Sarı sitede gezerken linkteki sistemi buldum, bu fiyata oldukça iyi. Fakat biraz fazla iyi, içimde kötü bir his var nedense. Sadece ekran kartı 1K yani sizce bir iş var mı bunun içinde? Sistem alınır mı?

Ek: Moderatörler başlığı yanlış düzenlemiş, ilan içindeki görselde Radeon HD 7700 olarak gözüküyor.

Son düzenleme:
Sizin amacınız ne olduğuna bağlı oyun oynamayı planlıyorsanız bazı oyunları açacaktır GTA 5 vs. ama keyif verir mi bilmiyorum. Eğer başka bir amaç için bakıyorsanız ödev yapmak, internette gezmek gibi o zaman yeterli olabilir ama almadan önce mutlaka sisteme hard disk ve diğer ekipmanlar için benchmark testi yaptırmanızı öneririm.

Eski nesil oyunları oynamak ve photoshop vs. araçları kullanmak için alıyorum. Bu fiyata bu ekran kartı ve ram ile bir pc olması garibime gitti. Fotoğraflarda gözüktüğüne göre GTA 5'de 40-45FPS alıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…