Arkadaşlar başka forumdan HD 7770 ghz edition aldım. Sundan :http://content.hwigroup.net/images/products/xl/143689/sapphire_radeon_hd_7770_ghz_edition_oc_1gb.jpg
performansı harika ama pc ekran kartını r7 200 series diye görüyor. Saşırdım ve özellikleri normal HD 7770'lerden yüksek. Bakın gpuz görüntüm sistem tüm programlarla ve ati catalyst center'da bile r7 200 series diye gözüküyor. Bu arada teknik özellikleri(piyasadaki tüm hd7770 lerden yüksek acaba adam r7 260 mı sattı )
Bazı ekran kartları bios güncellemesi ile kendinin güncellenmiş haline dönüşüyor (HD7950 R9 280'e gibi). Ama bu bios mod'lu olduğu için garanti dışı kalıyor kart. Aldığın kartta da bu işlem yapılmış olabilir.
Bazı ekran kartları bios güncellemesi ile kendinin güncellenmiş haline dönüşüyor (HD7950 R9 280'e gibi). Ama bu bios mod'lu olduğu için garanti dışı kalıyor kart. Aldığın kartta da bu işlem yapılmış olabilir.
Peki kardeşim anladım. Peki başka sıkıntısı olur mu? Garantisi sorun değil benim için, kartın teknik özellikleri piyasadaki tüm HD 7770'lerden yüksek performansı da gayet iyi. Isınma vs sorunu yok. 1280x1024 4xaa ultrada bf3 70 fps oynuyor (monitörüm maximum o kadar ) ki jilet gibi. Ben daha bu gün aldım 160 tl'ye. Bayıldım gerçekten onun dışında başka sıkıntısı yoksa hiç mühim değil.